Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 1-4

Την έλλειψη κάποιων έμπειρων παικτών, αλλά και τη «διάθεση» κάθε διαιτητή πληρώνει φέτος ο Ολυμπιακός Νάουσας, αφού ενώ διαθέτει παίκτες πολλά υποσχόμενους, δεν διαθέτει την εμπειρία που θα είχε με παίκτες «ψημένους» να διαχειριστεί την κάθε προκλητική συμπεριφορά ενός διαιτητή, ή τον χειρισμό ενός παιχνιδιού για να κρατήσει με μαεστρία το σκορ όταν το έχει.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος το ετήσιο ΚΑΖΑΝΙ του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας στο κτήμα Διαμαντάκου.
Παρόντες όλοι όσοι ανήκουν στον όμιλο, αλλά και φίλοι του Ολυμπιακού που πάντα συνδράμουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Το κέφι, όλη τη νύχτα, έρεε άφθονο, το κρασί το ίδιο και η διάθεση των ανθρώπων στα ύψη αφού η βραδιά ήταν δική τους!
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας θέλει να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στο γλέντι και περισσότερο απ’ όλους τους γονείς της σχολής, που φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με επιτυχία.

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2

Έναν πολύτιμο βαθμό κέρδισε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Κοπανού, αφού κατάφερε την ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί πολλά φέτος στην κατηγορία.
Παίζοντας ομαδικά, με ρυθμό και δύναμη, χωρίς άγχος και πάνω απ’ όλα με καλές συνεργασίες, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν να παλέψουν το παιχνίδι και να πάρουν απ’ αυτό ότι τους αξίζει.
Παρά το άνοιγμα του σκορ μόλις στο 5’ από τον ΓΑΣ, ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 25’ με τον Γαλανό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...