Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2

Έναν πολύτιμο βαθμό κέρδισε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Κοπανού, αφού κατάφερε την ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί πολλά φέτος στην κατηγορία.
Παίζοντας ομαδικά, με ρυθμό και δύναμη, χωρίς άγχος και πάνω απ’ όλα με καλές συνεργασίες, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν να παλέψουν το παιχνίδι και να πάρουν απ’ αυτό ότι τους αξίζει.
Παρά το άνοιγμα του σκορ μόλις στο 5’ από τον ΓΑΣ, ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 25’ με τον Γαλανό.

Πριν προλάβει ο διαιτητής να σφυρίξει για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47’, ο ΓΑΣ καταφέρνει και μπαίνει μπροστάρης και πάλι στο σκορ κάνοντας το 2-1. Παίζοντας δυνατά και με πάθος, ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού με τον Τσιούλη.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σαρακατσιάνος, Ζιαμπάκας, Τσαμπούρης.

Το επόμενο Σάββατο, 03/12/16, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται στην έδρα του απέναντι στην ομάδα της Χαριέσσας.

(Λόγω δυσδιάκριτης ανάγνωσης του φύλλου αγώνος, τα ονόματα των ενδεκάδων και οι αλλαγές των παικτών είναι αδύνατο να καταγραφούν).






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...