Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Την ακαδημία του Κολινδρού Πιερίας υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας.
Μέσα σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο, τα παιδιά όλων των τμημάτων έπαιξαν ποδόσφαιρο και έκαναν πράξη ότι έχουν διδαχτεί από τους προπονητές τους στην καθημερινή τους προπόνηση.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ!

Ο Περικλής είχε σήμερα τα γενέθλιά του. Απόφασή του, να τα γιορτάσει στην προπόνηση της Παρασκευής της σχολής, μαζί με όλους τους συμπαίκτες του από όλα τα τμήματα.

Γονείς, υπεύθυνοι, προπονητές, και όλα τα παιδιά γιόρτασαν μαζί με τον Περικλή την επέτειο της ημέρας που γεννήθηκε και κεράστηκαν από την πανέμορφη τούρτα του, τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά.
Πολλές ευχές από όλους μας, για μια ζωή γεμάτη υγεία και πρόοδο!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΚΛΗ! 



Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

VIDEO ΑΓΡ. ΑΣ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-3 (ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον Αγ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας.



Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

VIDEO. ΑΓ. ΑΣΤ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-3 (ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ)

Όλος ο αγώνας της Κυριακής στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Αγ. Αστέρα.
Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα θα δημοσιευθεί μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του.


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-3

Ένα από τα πιο δυνατά και όμορφα παιχνίδια διαδραματίστηκαν σήμερα το γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και στον Ολυμπιακό Νάουσας. Ματς από τα λίγα τις κατηγορίας, κατάφερε να προσφέρει θέαμα αλλά και πολλά γκολ.
Η υπεροχή του Ολυμπιακού Νάουσας στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερή και του έδωσε τρία γκολ, στο 11’ με τον Τσιούλη, στο 19’ με τον Lleshi και στο 30’ με τον Χατζηιωαννίδη. Ο Αγ. Αστέρας (μία καθαρά νεανική ομάδα με ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία που μάχονται με τον καλύτερο τρόπο για τη νίκη), κατάφερε να μειώσει με πέναλτι μετά από χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαπελίδης και ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο Ζέρβας με μακρινό σουτ κατάφερε να κάνει το 2-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...