Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-3

Ένα από τα πιο δυνατά και όμορφα παιχνίδια διαδραματίστηκαν σήμερα το γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και στον Ολυμπιακό Νάουσας. Ματς από τα λίγα τις κατηγορίας, κατάφερε να προσφέρει θέαμα αλλά και πολλά γκολ.
Η υπεροχή του Ολυμπιακού Νάουσας στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερή και του έδωσε τρία γκολ, στο 11’ με τον Τσιούλη, στο 19’ με τον Lleshi και στο 30’ με τον Χατζηιωαννίδη. Ο Αγ. Αστέρας (μία καθαρά νεανική ομάδα με ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία που μάχονται με τον καλύτερο τρόπο για τη νίκη), κατάφερε να μειώσει με πέναλτι μετά από χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαπελίδης και ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο Ζέρβας με μακρινό σουτ κατάφερε να κάνει το 2-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Τρεις αναγκαστικές αλλαγές του Ολυμπιακού Νάουσας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αποδυνάμωσαν την ομάδα και το σκεπτικό του προπονητή που αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδια του. Παρ’ όλα αυτά, η ευκαιρίες υπήρξαν χωρίς να μπορούν να μετατραπούν σε γκολ, πράγμα που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι στα δύο μόλις τελευταία λεπτά, με το Χριστιά.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας διαμαρτύρεται έντονα για την πολύ μέτρια διαιτησία, καθώς και για τα τραγικά λάθη του ενός επόπτη προς στις ομάδες. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, αλλά πολλές φορές είναι τόσο εμφανή που δεν συγχωρούνται.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας, Cela, Βλαχοδήμος.
Την επόμενη Κυριακή 22/11/15, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντός έδρας με τον Α.Σ. Νέας Γενεάς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μπλιάτκας(72’ Σαρμπίνος), Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ., Lleshi, Cella, Τσιούλης(46’ Κωστόπουλος), Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος(46’ Κωνσταντινίδης Π.), Βλαχοδήμος, Χατζηιωαννίδης

ΑΓ. ΑΣΤ. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Μαυρίδης, Χειμωνίδης(77’ Παρασκευαίδης), Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Χολέβας, Σερασκιέρης, Ζέρβας, Δήμου(40’ Ρηγόπουλος), Αντωνιάδης(75’ Χαλβατζής), Χριστιάς, Κατσαπελίδης
(Προς ενημέρωση, οι σημερινές φωτογραφίες είναι από κινητό λόγω τεχνικού προβλήματος).

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...