Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.


Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, οι προπονητές της και οι γονείς της, εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Επισκοπής, όπου καλεστήκαμε να φιλοξενηθούμε και να μάθουμε τα παιδιά μας να παίζουν ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο.
Δυστυχώς, αυτό που μας έλειπε, είναι «ο καλύτερος τρόπος».
Μετά από επίθεση του υπεύθυνου προπονητή της ακαδημίας της Επισκοπής, προς τα μικρά παιδιά, τους προπονητές, τους γονείς και τους  υπευθύνους της σχολής μας με το πρόσχημα πως οι μικροί ποδοσφαιριστές παίζουν σκληρά (όποιος γνωρίζει τη σχολή μας και τη φιλοσοφία μας νομίζω πως δεν χρειάζεται καμία απάντηση σε αυτή τη κατηγορία, το πράγμα φαίνεται από μόνο του) και μετά από αλλεπάλληλες επιθέσεις προς τα πρόσωπα όλων μας με τα αισχρότερα λόγια που κι εγώ δυσκολεύομαι ακόμη και να τα σκεφτώ όχι να τα γράψω, αποφάσισε να μας διώξει και να μας συστήσει να μην ξαναπατήσουμε στο γήπεδο του. Κι εμείς το κάναμε.

Η σχολή ASS Νάουσας ανακοινώνει πως:
1. Δεν θα δεχθεί να εκθέσει τα παιδιά της σχολής με κανέναν τρόπο, μπροστά σε τέτοιους «προπονητές» και δεν θα συμμετέχει ποτέ ξανά ή θα αποχωρεί όταν διαπιστώσει πως οι άνθρωποι που μεγαλώνουν παιδιά στον αθλητικό τομέα βρίζουν παίκτες και προπονητές ή γονείς.
2. Οι αισχρές εκφράσεις σεξουαλικού περιεχομένου δεν είναι για τα αφτιά των παιδιών και θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της δεν θα δεχθεί να αγωνιστεί ξανά με την συγκεκριμένη ακαδημία, αν δεν απομακρυνθεί ο άνθρωπος αυτός που το μόνο που προσφέρει είναι δυσφήμιση και στην δική του ακαδημία αλλά και σε όλο το αθλητικό κομμάτι των ακαδημιών. Οι προπονητές είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όχι προς αποφυγή.
3. Την επόμενη φορά που κάποιος προπονητής, κινηθεί εναντίον ενός μικρού παιδιού κάνοντάς το να κλαίει από τον φόβο του, θα έχει να αντιμετωπίσει μηνυτήριες αναφορές προς το πρόσωπό του, αλλά και προς την ακαδημία που εκπροσωπεί.

Οι προσωπικές επιθέσεις του συγκεκριμένου προπονητή προς το πρόσωπό μου προσωπικά και προς τους προπονητές της σχολής, θα μείνουν ασχολίαστες, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες και θα απαντηθούν με ένα «ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια», σεβόμενοι τα χρόνια του «προπονητή».
Θα ήθελα πάρα πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιά μου να ευχαριστήσω τους προπονητές της ακαδημίας, διότι στάθηκαν στο ύψος τους, δεν ενεπλάκησαν, αν και προσβλήθηκαν έντονα και έδειξαν το επίπεδο που πρέπει να δείχνει κάθε δάσκαλος που ποιεί ήθος στα παιδιά του.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς που δεν παρασύρθηκαν και δεν μας έφεραν σε δύσκολη θέση, σεβόμενοι τη φιλοσοφία της σχολής, γιατί γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο να δέχεται το παιδί σου επίθεση από έναν προπονητή και να μένεις ψύχραιμος. Με τον ήρεμο τρόπο που αντέδρασαν μας έδειξαν όλους πως αυτή η σχολή έχει μέλλον λόγω επιπέδου.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπόλοιπους προπονητές της Επισκοπής που με την στάση τους βοήθησαν να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.
Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, συνεχίζει με περισσότερο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά το έργο της και δεν θα σταματήσει, ούτε θα παραστρατήσει για χάρη κανενός ακαλλιέργητου ανθρώπου.
Λυπόμαστε πολύ που τα παιδιά θα διδαχθούν την σημερινή ποιότητα των ανθρώπων που τους κοουτσάρουν. Οι γονείς θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.
Θεωρούμε το σημερινό συμβάν σαν να μην συνέβη και ευχόμαστε να μην συμβεί τίποτε τέτοιο στο μέλλον σε καμία ακαδημία.
Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας, ας μην τα κατακρεουργούμε.
(Οι φωτογραφίες που πρόλαβαν να τραβηχτούν αναρτούνται για χάρη των παιδιών και μόνο!!..)

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...