Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL NAOYSAS: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP-TRIAL ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ.

H σχολή της ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, συνδιοργανώνουν  προπονητικό camp-trial ανίχνευσης ταλέντων στη Νάουσα, στις  19-26 Αυγούστου 2016, γιορτάζοντας έτσι τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας των ARSENAL SOCCER SCHOOLS σε όλη την Ελλάδα, και την Κύπρο.

Το Camp αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 16 ετών και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ολοκληρωμένο το κλιμάκιο των Arsenal Soccer School που θα αποτελείται από τον Διευθυντή των σχολών, κ. Τόλια Γεώργιο, τον Σκάουτερ και τεχνικό διευθυντή των σχολών κ. Παπαιωάννου Λάκη, τον Άγγλο προπονητή και τον προπονητή τερματοφυλάκων, θα μεταβεί στη Νάουσα για την διεξαγωγή ενός ποιοτικού Camp, και θα συνεργαστεί άμεσα με τους προπονητές της σχολής, κύριους Κουμπουλή Νίκο, Τσιούλη Δημήτρη, Γρηγορίου Αντώνη και Μήτσικα Παρμενίων, δίνοντας στα παιδιά την καλύτερη ποδοσφαιρική εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL NAOYSAS: ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ξεκινάνε από τη Δευτέρα, 01/08/16, οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας. 
Οι εγγραφές της σχολής θα γίνονται καθημερινά, εκτός Σάββατου και  Κυριακής, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, από τις 19.00-21.00. 
Ο τρόπος λειτουργίας της σχολής ΚΑΙ φέτος, θα είναι ο ίδιος και θα βασίζεται πάνω στα πρότυπα της Arsenal, (Επιλογή, καθοδήγηση, Ατομική προπόνηση, Εξέλιξη,  Αξιολόγηση), όπως επιτυχημένα κατάφερε να κάνει τα δύο τελευταία χρόνια η σχολή της Νάουσας. 
Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί θα παρέχει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μικρών ποδοσφαιρικών, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την μέγιστη απόδοση κάθε παίκτη σε σώμα και μυαλό, προετοιμάζοντας τον σαν αθλητή, αλλά και σαν
άνθρωπο. 
Οι προπονητές της σχολής φέτος παραμένουν οι ίδιοι συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους, αφού όλοι είναι πτυχιούχοι προπονητές και γυμναστές, ειδικά εκπαιδευμένοι από το κλιμάκιο της Arsenal, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. 

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΗΤΣΙΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

Οι προπονήσεις για τη φετινή σεζόν ξεκινάνε την Δευτέρα, 29/08/16. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές καθώς και για διευκρινήσεις για την σχολή, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936231736 (Πασχούλα Μαρία). 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...