Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL NAOYSAS: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP-TRIAL ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ.

H σχολή της ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, συνδιοργανώνουν  προπονητικό camp-trial ανίχνευσης ταλέντων στη Νάουσα, στις  19-26 Αυγούστου 2016, γιορτάζοντας έτσι τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας των ARSENAL SOCCER SCHOOLS σε όλη την Ελλάδα, και την Κύπρο.

Το Camp αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 16 ετών και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ολοκληρωμένο το κλιμάκιο των Arsenal Soccer School που θα αποτελείται από τον Διευθυντή των σχολών, κ. Τόλια Γεώργιο, τον Σκάουτερ και τεχνικό διευθυντή των σχολών κ. Παπαιωάννου Λάκη, τον Άγγλο προπονητή και τον προπονητή τερματοφυλάκων, θα μεταβεί στη Νάουσα για την διεξαγωγή ενός ποιοτικού Camp, και θα συνεργαστεί άμεσα με τους προπονητές της σχολής, κύριους Κουμπουλή Νίκο, Τσιούλη Δημήτρη, Γρηγορίου Αντώνη και Μήτσικα Παρμενίων, δίνοντας στα παιδιά την καλύτερη ποδοσφαιρική εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια του.


Το Camp είναι σχεδιασμένο για παίκτες κάθε ηλικίας και διαφορετικών ικανοτήτων, και θα είναι χωρισμένο σε ομάδες, επιτρέποντας τον κάθε προπονητή να δημιουργεί ένα ειδικό περιβάλλον μάθησης για κάθε παιδί ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές του.
Το πρόγραμμα θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων κάθε παίκτη, από την τεχνική, το διάβασμα του αγώνα και την κατάλληλη τοποθέτηση στο γήπεδο, έως την ταχύτερη σκέψη και δράση, τη νοητική ικανότητα και τη φυσική κατάσταση.

Δύο παιδιά που θα ξεχωρίσουν, θα λάβουν μέρος στο μεγάλο Advanced development της Arsenal στη Θεσσαλονίκη ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις ημέρες που θα διαρκέσει το τουρνουά.

Κάποια παιδιά που θα ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής, θα καλεστούν στο Advanced development program της Αθήνας.

Μετά το τέλος του Camp, κάθε παιδί ξεχωριστά θα λάβει ηλεκτρονικά τη δική του προσωπική αξιολόγηση για την επίδοση του, από τον Άγγλο προπονητή, η οποία θα βοηθήσει τον αθλητή να δουλέψει με τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσει τον εαυτό του πάνω στην τεχνική του ποδοσφαίρου.

Το τηλέφωνο με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε για να δηλώσετε συμμετοχή καθώς και για πληροφορίες είναι το 6936 231 736 (Πασχούλα Μαρία). Επίσης μπορείτε να προσέρχεστε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 19.00 έως τις 21.00, για μάθετε λεπτομέρειες ή να δηλώσετε συμμετοχή.

Το κόστος του camp και για τις 4 ημέρες είναι 30 ευρώ για κάθε αθλητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...