Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ

Ένα φιλικό παιχνίδι και μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά, διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Αγκαθιάς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς.
Το προγραμματισμένο από καιρό φιλικό, έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και κάτω από τη όμορφη φιλοξενία των ανθρώπων και του Δ.Σ. της ομάδας της Αγκαθιάς.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της σχολής του Ολυμπιακού Νάουσας καθώς και του παιδικού τμήματος διεξήχθη χθες, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου το τουρνουά ποδοσφαίρου, που έγινε υπό την αιγίδα της ακαδημίας του Αστέρα Νάουσας και τη συμμετοχή και της ακαδημίας της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, αφού πλήθος παιδιών και γονέων προσήλθαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας και η διοίκηση, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Νίκο Ράντζιο για τις υπέροχες φωτογραφίες, καθώς και όλους τους παίκτες και τους μικρούς ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν. 

Ο ΣΠΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΙΤΣΗΣ ΣΤΟ CAMP ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στη Γερμανική σχολή ποδοσφαίρου βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο Παναγιώτης Σπαθάκης (τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Νάουσας) και ο Σάκης Αλαίτσης, μετά από πρόσκληση του Λάκη Παπαιωάννου και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Κατσίβελου, που φέτος έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την προπόνηση του Σπαθάκη, και άλλων τερματοφυλάκων στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...