Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Το πρώτο της φιλικό στην έδρα της έδωσε για φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, απέναντι στη Δόξα Νάουσας.

Από το παιχνίδι ήταν απών ο προπονητής Γιώργος Δασκαλάκης, καθώς και οι δύο βοηθοί, Τσιούλης Δημήτρης και Κουμπουλής Νίκος, οι οποίοι παραβρίσκονται στα σεμινάρια της σχολής της Άρσεναλ στην Αθήνα για το τριήμερο.
Παρ’ όλα αυτά,  η ομάδα αντεπεξήλθε πολύ καλά και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι.
Φιλοσοφία του blog μέχρι τώρα ήταν να μην αναφέρουμε το σκορ στα φιλικά παιχνίδια, μιας και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, λόγω των πειραματισμών των προπονητών στα πλαίσια της προετοιμασίας. Μετά από τις απαιτήσεις των δημοσιογράφων και των ενδιαφερομένων για το σκορ και τους σκόρερς, οι διαχειριστές του blog αποφάσισαν να το καταγράφουν, τονίζοντας και πάλι, πως το σκορ σε φιλικά παιχνίδια δεν είναι η ουσία τους αγώνα.
Για την ιστορία λοιπόν, το παιχνίδι έληξε 3-2 για την ομάδα του Ολυμπιακού με σκόρερς τους: Γαλανός (1-0), Σαρμπίνος Α. (1-1), Μάινος(2-1), Χαιτίδης(3-1) και Κεμαλίδης(3-2).   















































ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ




Ο Α.Ο. Ολυμπιακός Νάουσας, συνεχίζοντας τις προσπάθειες , για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, και πιστεύοντας πως η αρχή γίνεται από τις ακαδημίες, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την μεγαλύτερη σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, την ακαδημία της Arsenal.
Η ενέργεια αυτή, δεν είναι σημαντική μόνο για τη Νάουσα αλλά και για όλη την κεντροδυτική Μακεδονία, αφού τα Arsenal Soccer Schools δίνουν νέες προοπτικές στην εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών, με πρωτοποριακά προγράμματα ασκήσεων, καθώς και στην αναζήτηση νέων ταλέντων, με την παρουσία κάθε μήνα έμπειρων τεχνικών και προπονητών που θα φιλοξενούνται από την ακαδημία.


Οι προπονητές Γιώργος Δασκαλάκης, Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης, ήδη βρίσκονται σε σεμινάριο προπονητών του Arsenal Soccer Schools.
Tις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί συνέντευξη τύπου, από εκπρόσωπο τηςArsenal, με λεπτομέρειες για τη λειτουργία της ακαδημίας, και γενικότερα τη φιλοσοφία της.

Έναρξη εγγραφών και πληροφορίες  
από τη Δευτέρα 1/9/14   κάθε απόγευμα 19:00 – 21:00 στο γραφείο του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ και στο τηλ. 6936231736

Δια χειρός Arsène Wenger
Στην Arsenal Football Club είμαστε περήφανοι που παίζουμε δημιουργικό και ψυχαγωγικό ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουμε και τις ικανότητές μας. Καταναλώνουμε χρόνο για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να βεβαιώσουμε ότι μπορούν να φτάσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Καθοδηγώντας τους παίκτες μέσα από μία εκτεταμένη σειρά προπονητικών προγραμμάτων, έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα πολλούς αθλητές παγκόσμιας κλάσεις και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Τα Arsenal Soccer Schools λειτουργούν από το 1985 στην Αγγλία και έχουν επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στις ίδιες αρχές που διέπουν τις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και έχουν σκοπό να αναπτύξουν τις ικανότητες και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών για να δίνουν πάντα το 100% τους. Οι σχολές ποδοσφαίρου μας υποδέχονται παιδιά όλων των δυνατοτήτων χωρίς να τα ξεχωρίζουν ανάλογα με το ποια ομάδα υποστηρίζουν. Απλά θέλουμε να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal!

 






 Arsène Wenger


http://arsenalfootball.gr/greek/ 


Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ



Ολοκληρώνεται και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, η συνεργασία του Ολυμπιακού Νάουσας με μεγάλη ποδοσφαιρική ακαδημία , με σκοπό να δωθουν νέα κίνητρα και προοπτικές στον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής μας.
Η ένταση και το πλήθος των διεργασιών που γίνονται αυτές τις μέρες, μέχρι την τελική συμφωνία,δεν μας αφήνουν περιθώρια για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα ανακοινωθούν σύντομα.
 

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟ


Στο Στενήμαχο κατέβηκε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός Νάουσας για τον φιλικό αγώνα με τη Θύελλα.
Το τέλος της τρίτης εβδομάδας της προετοιμασίας, βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του επερχόμενου πρωταθλήματος και τον προπονητή του αισιόδοξο για την πορεία της ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού, θα ανακοινωθεί σύντομα από το Blog

















































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...