Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΦΙΛΙΚΟ


Στο γήπεδο της Παναγιωπούλας αγωνίστηκε η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας το περασμένο Σάββατο.


Στα πλαίσια φιλικού αγώνα με την ακαδημία της Δόξας Νάουσας, οι μικροί αθλητές έπαιξαν ποδόσφαιρο, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους και παρουσία των γονέων τους.



























Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-1


Ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια έκανε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο της Ραχιάς, ενάντια στην Α.Ε.Π. Βέροιας.
Εκτός από το δοκάρι που είχε ο Μπλιάτκας στο 41’ και το γκολ του Τσιούλη στο 83’, ο Ολυμπιακός δεν είχε φάσεις, δεν είχε συνοχή, δεν είχε ομαδικότητα, δεν είχε πάθος, ούτε δύναμη για να πάρει την νίκη.

Η Α.Ε.Π. Βέροιας φάνηκε αντάξια των περιστάσεων και συνεχίζοντας την πολλή καλή της πορεία στο δεύτερο γύρο, πήρε το ματς, με την αξία της, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Αυτός που θα πρέπει να προβληματιστεί για τις εμφανίσεις του και να βρει λύσεις, είναι η ομάδα του Ολυμπιακού, ξεκινώντας από τη διοίκηση και καταλήγοντας στο προπονητικό team και τους παίκτες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ: Χωλόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσαλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Ντανοτσέφ, Καλτσάς, Γκαλαιτσής, Γαβριηλίδης, Χαρισιάδης Ι., Χαρισιάδης Μ. (46’ Σιούτης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μιχαηλίδης, Τσιούλης, Χατζηιωαννίδης, Γκότσης, Τσαμπούρης(70’ Ζιαμπάκας), Κοκκοφειάδης, Χαιτίδης(65’ Γκίλτσης), Χατζηγεωργίου, Μπόσι(60’ Lleshi),  Φράγγης, Μπλιάτκας



































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...