Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Γεύμα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας παρέθεσε η διοίκηση και ο πρόεδρος της, το περασμένο Σάββατο, στο "Ρακοκάζανο" του Στέλιου Φουντή. 
Το τραπέζι είχε προγραμματιστεί εδώ και δύο εβδομάδες και ήταν για όλους μια ευκαιρία για διασκέδαση, αλλά και για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ομάδα και γενικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Την ακαδημία της Ειρηνούπολης και του ΦΑΣ Νάουσα, υποδέχθηκε το Σάββατο το πρωί, η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Νάουσας, στα πλαίσια του ανεπίσημου πρωταθλήματος ακαδημιών, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Τι παιδικό τμήμα, αγωνίστηκε στο γήπεδο Μακροχωρίου, απέναντι στο παιδικό της ακαδημίας Αποστόλου Παύλου και ηττήθηκε με 3-1. 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-1

Σε ένα πολύ δύσκολο τερέν, με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός Νάουσας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Νάουσας σε ένα ντέρμπι-φωτιά, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, το Σάββατο το μεσημέρι.
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε δυνατό, γεμάτο πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους.
Η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, αφού πολλές φάσεις για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα. Το σκορ άνοιξε ο Καραμεταξάς για τους φιλοξενούμενους στο 71’ και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80’ με τον Τσιούλη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...