Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Α.Ο. Ολυμπιακού Νάουσας, συγχαίρουμε την ομάδα του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου για την άνοδο της στα "σαλόνια" της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόλλωνα αξίζει συγχαρητήρια όχι μόνο για τη στάση της απέναντι στο δύσκολο πρωτάθλημα της περιόδου που διανύουμε, αλλά και για το αγωνιστικό της προφίλ που ήταν ένα από τα σπουδαιότερα φέτος. 


Ευχόμαστε σε όλους, καλή δύναμη στον νέο προγραμματισμό και καλή πορεία του χρόνου!

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0

Με τρία γκολ που δέχτηκε  στο 34’ και στο 88’ με τον Κουτρουλιά και στο 78’ με τον Καριππίδη, ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, από την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.  Ο Απόλλων εξασφάλισε επάξια την άνοδό του στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία και ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια, για να πανηγυρίσει και αυτός μαθηματικά πλέον την άνοδο. Και επειδή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα κρύβει πολλές εκπλήξεις, καλό θα ήταν να μην προδιαθέτουμε τίποτα. Όλα είναι ανοιχτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...