Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ20 ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


Φιλικό παιχνίδι με τους Κ20 της Νάουσας έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός Νάουσας στο Δ.Α.Κ. 


















Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-0


Παρά τις καταιγιστικές ευκαιρίες του Ολυμπιακού να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, (στο 9’ με σουτ του Τσιούλη, στο 13’ με κεφαλιά του Στογιάννου, στο 19’ με σουτ του Φράγγη, στο 20’ με σουτ του Τσιούλη, στο 27’ με πλασέ του Χαιτίδη και στο 28’ με σουτ του ίδιου παίκτη, στο 30’ με σουτ του Μάινου και στο 34’ με κεφαλιά του Cela), η ομάδα που κατάφερε να βάλει το μοναδικό γκολ του αγώνα ήταν η Δόξα στο 36’ του πρώτου ημιχρόνου από λάθος του Ολυμπιακού Νάουσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας είπε όχι στην ισοφάριση. Οι καλύτερες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το σουτ του Τσιούλη στο 48’ που απέκρουσε δύσκολα ο Κασαπίδης, το σουτ του Μάινου στο 53’ που κατέληξε άουτ , το σουτ του Χαιτίδη στο 63’ όπου και πάλι ο Κασαπίδης δεν επέτρεψε το γκολ και στο 84’ το σουτ του Κοκκοφειάδη που κατέληξε άουτ.
Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Δόξας Νάουσας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το δοκάρι που άγγιξε η μπάλα από σουτ παίκτη τους, στο 65’.
Το κομμάτι της δύναμης ήταν αυτό που έλειπε σήμερα από τον Ολυμπιακό, αφού έλειπε το πάθος για τη νίκη, πράγμα που είχε η Δόξα.
Μεγάλος MVP του αγώνα, ο τερματοφύλακας της  γηπεδούχου ομάδας, Γιώργος Κασαπίδης που κατάφερε με τις καθοριστικές επεμβάσεις του να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.
Δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό, ο τραυματισμός τους τερματοφύλακά του στο πρόσωπο, στο 79’ του αγώνα. Η μεγάλη διακοπή του αγώνα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, έκανε τον πολύ καλό σήμερα διαιτητή να σφυρίξει την λήξη του ματς, μετά από αρκετά λεπτά καθυστερήσεων.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει, πως η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντοτε, και πως η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες είναι αυτή που στο τέλος δέχεται το γκολ. Σήμερα στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, αποδείχτηκε σωστός ο νόμος για άλλη μια φορά.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας, εύχεται στη Δόξα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μιχαηλίδης, Μπλιάτκας, Cela, Χατζηιωαννίδης, Γκότσης, Χατζηγεωργίου, Φράγγης(84’ Τσαμπούρης), Στογιάννος(62’ Κοκκοφειάδης), Χαιτίδης(88’ Χριστοδούλου), Μάινος, Τσιούλης
ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κασαπίδης, Γιαννούλης, Βρούφτσης(46’ Γεωργάκης), Κυριακίδης, Στογιάννης, Ανθρακέας, Τύψιος(66’ Σαρμπίνος), Καρντερίτσκας, Βαρβέρης, Ίντος(83’ Ανθρακέας Χ.), Μίσκος
















































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...