Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η φιλοσοφία του ομίλου πέρασε με τον καλύτερο τρόπο στους παίκτες της ομάδας, από τη διοίκηση και τον προπονητή. Ο σκοπός έγινε γνωστός, οι στόχοι τέθηκαν και η προετοιμασία ξεκινάει στις 4 Αυγούστου 2014. 

Το σημαντικότερο κομμάτι της ομάδας είναι οι παίκτες της και αυτοί θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος. 










Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ


Σήμερα, Δευτέρα 21/7/14, στις 21:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση, του νέου Δ.Σ. του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γραφείο του συλλόγου.
      Αποφασίστηκε  η συνέχιση της ίδιας φιλοσοφίας στην ομάδα, στελέχωση δηλαδή με νέους ποδοσφαιριστές, μη αμειβόμενους, δυναμικούς και πολλά υποσχόμενους και στόχο την προβολή τους και την προώθηση τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες  με  σκοπό, πάντα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Ο Ολυμπιακός Νάουσας για άλλη μια φορά, εμμένει στις θέσεις του και υποστηρίζει πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αυτό που μετράει είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές με όρεξη για δουλειά και αυτή τη θέση θα στηρίξει και για την επερχόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει κανένας απώτερος σκοπός από κανέναν σε αυτή τη διοίκηση, εκτός από τη στήριξη του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου σε αυτήν την πόλη.
     Να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο και συγκεκριμένα την Κυριακή να βαφούν οι κερκίδες και την επόμενη εβδομάδα να γίνουν εργασίες στ αποδυτήρια .(Επισκευές, βάψιμο, κλπ )
     Η ακαδημία θα λειτουργήσει φέτος, με όλα τα τμήματα και συζητήθηκε η κάθοδος στο παιδικό πρωτάθλημα , σε συνεργασία με άλλο σύλλογο της πόλης.
     Τέθηκαν ζητήματα υλικών  (μπάλες, στολές ,όργανα προπόνησης ,ιατρικό υλικό , κλπ), και ποιοι φίλοι και χορηγοί της ομάδας θα βοηθήσουν στην αγορά τους.
      Αποφασίστηκε η κυκλοφορία κάρτας ενίσχυσης, για την κάλυψη βασικών αναγκών, όπως η συμμετοχή στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα  και τα έξοδα των μεταγραφών.
      Τέλος ορίστηκε την Τετάρτη, 23/7/14, συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό την γνωριμία τους με το νέο Δ.Σ. και την ανακοίνωση της φιλοσοφίας και των στόχων της ομάδας. Η συνάντηση θα γίνει στο γήπεδο στις 19:30.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...