Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΣ ΓΙΑΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ 3-1

Με την αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας για την ερχόμενη Κυριακή, ο Ολυμπιακός Νάουσας διοργάνωσε έναν φιλικό αγώνα με τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

Επικράτησε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο τοπικό ντέρμπι με δύο γκολ του Παύλου Κωνσταντινίδη στο 10’ και στο 14’, απέναντι στην νεανική ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας.
Δύο γκολ για τον Ολυμπιακό Νάουσας, δύο δοκάρια για τον Αριστοτέλη, ένα ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, μάχες σώμα με σώμα, ευκαιρίες εκατέρωθεν, ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά πάνω απ’ όλα όμορφο ποδόσφαιρο και χορταστικό θέαμα για όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-5

Παρά την ήττα του παιδικού τμήματος του Ολυμπιακού Νάουσας με το ευρύ 5-1, η ομάδα τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα κατά του Μακεδόνα, αφού είχε να αντιμετωπίσει αθλητές με μεγαλύτερη εμπειρία.
Το παιδικό τμήμα το Ολυμπιακού Νάουσας στον επόμενο του αγώνα αντιμετωπίζει το παιδικό τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας στο γήπεδο της Μαρίνας. 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...