Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

Επικράτησε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο τοπικό ντέρμπι με δύο γκολ του Παύλου Κωνσταντινίδη στο 10’ και στο 14’, απέναντι στην νεανική ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας.
Δύο γκολ για τον Ολυμπιακό Νάουσας, δύο δοκάρια για τον Αριστοτέλη, ένα ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, μάχες σώμα με σώμα, ευκαιρίες εκατέρωθεν, ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά πάνω απ’ όλα όμορφο ποδόσφαιρο και χορταστικό θέαμα για όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μπόρεσαν και έφεραν στα μέτρα τους το παιχνίδι, έδειξαν ωριμότητα, έπαιξαν συγκεντρωμένα κάτω από τις κατευθύνσεις που τους έδωσε ο προπονητής τους πριν τον αγώνα και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κωνσταντινίδης Παύλος, Μπουμπουλέντρας Θάνος, Κατσαράκης Αντώνης, Χαρατσίδης Θεόδωρος.

Ρεπό για όλες τις ομάδες της Α2 η επόμενη εβδομάδα και ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται στις 5/11/17, στο γήπεδο της Ραχιάς με την ΑΕΠ Βέροιας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Κατσαράκης, Πολύζης, Χαρατσίδης, Ταχυδρομίδης(75’ Μουμτζίδης), Κωνσταντινίδης Π.(61’ Μαρκοβίτης), Σαράφης, Τανούσης(75’ Δάφνος), Κωνσταντινίδης Δ., Βαρβέρης(83’ Σεπιτάνος)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σάκκος, Πίτος, Πανάγος, Αλιάτσης, Γατουρτζίδης, Δασκαλάκης(60’ Τασιώνας), Σαξώνης(82’ Σάκκος), Κασάπης(75’ Λίλα), Αναδός, Σκούρτα, Χατζηιωαννίδης




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...