Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Παρακολουθείστε δύο βίντεο από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας του Ολυμπιακού Νάουσας.





Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε χωρίς ελλείψεις ποδοσφαιριστών η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Ολυμπιακού Νάουσας.
Η εβδομάδα τελειώνει ουσιαστικά αύριο με το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, που θα γίνει στις 18.30, με την ομάδα του Ροδοχωρίου, στο γήπεδο του Ροδοχωρίου. 



































Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ - ΣΤΟΧΟΙ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ο Ολυμπιακός Νάουσας έχει πλέον νέα διοίκηση. Τίποτα ιδιαίτερο, , όλα τα σωματεία το ίδιο κάνουν. Για τον κόσμο του Ολυμπιακού όμως και για όλους εμάς που τα τελευταία χρόνια το παλεύουμε, έχει ιδιαίτερη σημασία.
Νέα πρόσωπα έχουν προστεθεί στο διοικητικό σχήμα και τα απερχόμενα μέλη συνεχίζουν να κατέχουν καίριες θέσεις με σκοπό πάντα την υλοποίηση και συνέχιση της φιλοσοφίας της ομάδας.
Η είσοδος εκπαιδευτικών και νέων ανθρώπων, στο διοικητικό συμβούλιο, σηματοδοτούν μια νέα εποχή.
Η προηγούμενη διοίκηση έκανε σημαντικό έργο. Πρώτα απ΄όλα χωρίς μεταγραφές και χωρίς ουσιαστικά χρήματα, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα, σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο .
Τηρήθηκαν οι αρχές του ευ αγωνίζεσθε μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Έγινε η συνεργασία με την Άρσεναλ και η ακαδημία.... εντάχθηκε στα ASS (Arsenal Soccer Schools)
Έγιναν σοβαρά έργα απορροής στο γήπεδο
Καθιερώθηκε η λήψη video και φωτογραφιών σε όλους τους αγώνες.
Συνεχίσθηκε η τακτική των συζητήσεων και της παρακολούθησης εκδηλώσεων της ακαδημίας (ψυχολόγο, διατροφολόγο,ημερίδες κλπ)

Στόχοι και φιλοσοφία της νέας Διοίκησης
Όπως όλη η Ελληνική κοινωνία ,έτσι και το ποδόσφαιρο βιώνει τη δική του κρίση. Μια κρίση βέβαια που δεν ξεκίνησε τώρα με την οικονομική αλλά από πιο παλιά.
Άποψη μας, κατά κύριο λόγο, είναι η στασιμότητα της εξέλιξης του αθλήματος, και η ανακολουθία με την υπόλοιπη κοινωνία.
Ο κόσμος αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλάζουν οι συνήθειες , ο τρόπος ζωής, αλλάζουμε εμείς, αλλάζει ο τρόπος σκέψης μας.
Τα παιδιά δεν παίζουν πια πετώντας πέτρες, δεν παίζουν ποδόσφαιρο στις αλάνες , δεν έχουν το θάρρος, το θράσος ,τη δύναμη, την πρωτοβουλία… που είχαν οι προηγούμενες γενιές αλλά έχουν αναπτύξει άλλα χαρακτηριστικά, όπως αντίληψη, εξυπνάδα, οξυδέρκεια, εύκολη πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και πάνω απ όλα ευκολία μάθησης.
Αυτά τα νέα παιδιά, καλούμαστε να τα εντάξουμε στη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα, σε έναν κόσμο που δουλεύει πιο πολύ τη σκέψη και λιγότερο τη δύναμη, την τεχνική και την γνώση από το σώμα και τα φυσικά προσόντα. Σε έναν διαφορετικό κόσμο απ αυτό των περασμένων δεκαετιών, σε έναν τρόπο εκπαίδευσης κοντά στον σύγχρονο νέο, χωρίς φωνές και βρίσιμο αλλά με κατανόηση και παιδαγωγική διαδικασία.
Αυτά διδάσκονται στην ακαδημία μας και αυτά θα συνεχίσουν να διδάσκονται οι νέοι ποδοσφαιριστές.
Στο νέο τρόπο όμως , του ποδοσφαίρου, πρέπει να ακολουθήσει και το αντρικό τμήμα, ώστε εκτός από τα αποτελέσματα να προσφέρει και θέαμα στους φιλάθλους .Έτσι να γεμίζει το γήπεδο και να επιβραβεύουν πιο πολλοί άνθρωποι την προσπάθεια των παιδιών.
Το δύσκολο αυτό κομμάτι αναλαμβάνουν οι προπονητές, δημιουργώντας το παιδικό- εφηβικό τμήμα που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ακαδημία και την ανδρική ομάδα.
Είναι λογικό στα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός Νάουσας να μην μπορεί να δεχτεί ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες, τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στην παιδική, γιατί δεν θα έχουν την κατάλληλη κατάρτιση, αλλά πάνω απ όλα την κατάλληλη φιλοσοφία και σκέψη.
Ένα παράδειγμα είναι πως, για να βελτιωθείς και να εξελιχθείς, πρέπει πρώτα να μάθεις να μην διαμαρτύρεσαι και να προσπαθείς, στην προπόνηση και στον αγώνα. Για μας αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση.
Το έργο είναι δύσκολο και τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνων, απλά τώρα είμαστε στην αρχή.
Παρά το νεαρό της ηλικίας , η ανδρική ομάδα θα αποτελεί πάντα ένα αξιόμαχο και ιδιαίτερα επικίνδυνο , για τους αντιπάλους σχήμα. Η ακαδημία θα έχει σαν στόχο την σωστή εκπαίδευση και προώθηση ποδοσφαιριστών προς την παιδική ομάδα. Η παιδική ομάδα και η ακαδημία θα προωθούν ποδοσφαιριστές, προς την ανδρική και στα ανώτερα τμήματα των ASS( Arsenal Soccer Schools)
Αν θέλουμε να αναφέρουμε, επιγραμματικά τους στόχους είναι:
Ένταξη του ομίλου στις νέες ποδοσφαιρικές αντιλήψεις
Συγχρονισμός και των τριών τμημάτων για την επίτευξη αυτού του σκοπού
Ευκαιρίες σε νέα παιδιά, χωρίς να χαθεί το αγωνιστικό επίπεδο
Αξιόμαχη και τεχνική ανδρική ομάδα
Κατάκτηση τίτλου εφ όσων επιτευχθούν οι άλλοι στόχοι
Φυσικά αναζήτηση χορηγών και συνδρομές φίλων για να καλυφθούν τα βασικά έξοδα (Διαιτησίες, μπάλες,εξοπλισμός)
Αυτή είναι η φιλοσοφία που καλείται να υπηρετήσει η νέα διοίκηση και οι στόχοι που προκύπτουν απ αυτήν

Για το ΔΣ του Ολυμπιακού Νάουσας

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντινίδης Γιώργος

Ο Γ. Γραμματέας
Κοντονάσιος Χρήστος

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ARSENAL SOCCER SCHOOLS

Το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας και η σχολή των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, ανακοινώνουν την έναρξη της φετινής προπονητικής σεζόν, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Παρακαλούνται όλοι οι γονείς, καθώς και όλοι οι αθλητές να παραβρεθούν εκεί, την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Οι εγγραφές στην ASS Νάουσας έχουν ξεκινήσει.
Για πληροφορίες και για νέες εγγραφές παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:
6936231736 Πασχούλα Μαρία, 
6978347926 Κουμπουλής Νίκος και 
6983635115 Τσιούλης Δημήτρης. 


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο του Στενημάχου, αφού το γήπεδο του Αγίου Νικολάου δεν είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί μετά τη σπορά του.
Άπαντες στην πρώτη προπόνηση, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά, συζήτησαν για τους στόχους της ομάδας και παρουσιάστηκαν έτοιμοι να διεκδικήσουν και φέτος αυτό που τους αξίζει.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε καθημερινή βάση, στο ίδιο γήπεδο, μέχρι την έναρξη του κυπέλλου. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα αναρτούνται στο Blog του ομίλου.
Από τον Ολυμπιακό φέτος και μέχρι στιγμής αποδεσμεύτηκαν οι:  Λίγγος Χρήστος και Φράγγης Αντώνιος, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε Μονόσπιτα και Αγιονέρι αντίστοιχα.
Στην ομάδα προσθέθηκαν οι: Παναγιώτης Σπαθάκης από τη Νάουσα,  Θάνος  Κωστόπουλος  και Τσιρπανλής  Θωμάς από τον Στενήμαχο.
Η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού είναι πλήρης, έχοντας ένα ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών και, εκτός απροόπτου, δεν θα χρειαστεί άλλες μεταγραφές για φέτος. 



































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...