Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο του Στενημάχου, αφού το γήπεδο του Αγίου Νικολάου δεν είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί μετά τη σπορά του.
Άπαντες στην πρώτη προπόνηση, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά, συζήτησαν για τους στόχους της ομάδας και παρουσιάστηκαν έτοιμοι να διεκδικήσουν και φέτος αυτό που τους αξίζει.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε καθημερινή βάση, στο ίδιο γήπεδο, μέχρι την έναρξη του κυπέλλου. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα αναρτούνται στο Blog του ομίλου.
Από τον Ολυμπιακό φέτος και μέχρι στιγμής αποδεσμεύτηκαν οι:  Λίγγος Χρήστος και Φράγγης Αντώνιος, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε Μονόσπιτα και Αγιονέρι αντίστοιχα.
Στην ομάδα προσθέθηκαν οι: Παναγιώτης Σπαθάκης από τη Νάουσα,  Θάνος  Κωστόπουλος  και Τσιρπανλής  Θωμάς από τον Στενήμαχο.
Η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού είναι πλήρης, έχοντας ένα ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών και, εκτός απροόπτου, δεν θα χρειαστεί άλλες μεταγραφές για φέτος. 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...