Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 3-2

Ένα νεανικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην Ακαδημία Αποστόλου Παύλου. Μπορεί να μην είχε φάσεις πολλές κάτω από τις δυο εστίες, είχε όμως τρέξιμο, αντοχή, όμορφους συνδυασμούς, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, τρίπλες και δυνατές μονομαχίες.

Η ακαδημία Αποστόλου Παύλου, είναι στελεχωμένη κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως και ο Ολυμπιακός, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στου φιλάθλους να δουν ένα στρωτό νεανικό παιχνίδι.
Δεν μπήκε καλά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο μιας και ήταν άτονος και αργός στο μεγαλύτερο μέρος του. Παρ’ όλα  αυτά, κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ με συρτό σουτ του Γαλανού. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Ταγκαλίδη και έκαναν το 1-1. Δύο τρεις ακόμα ευκαιρίες εκατέρωθεν δεν κατάφεραν να διαφοροποιήσουν το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και για τα πρώτα 20 λεπτά, η μπάλα παιζόταν στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Δύο σουτ του Φράγκη δεν είχαν την τύχη που θα έπρεπε. Το 2-1 ήρθε στο 75’ με δυνατό σουτ του Lleshi έξω από τη μεγάλη περιοχή και δύο λεπτά αργότερα έγινε το 3-1 με ένα άτονο σουτ του Φράγγη και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού έφυγε μέσα από την αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Πέντε λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λύση, η ακαδημία Αποστόλου Παύλου μπόρεσε και μείωσε τα σκορ μετά από αρκετή πίεση εμπρός στην περιοχή των γηπεδούχων, με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ταγκαλίδη από πλάγια θέση και με αυτό το σκορ έληξε το παιχνίδι.
Η θέση του τερματοφύλακα καλύφθηκε αυτή τη φορά από το Σέντερ φορ της ομάδας, Δημήτρη Τσιούλη. 
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κοκκοφειάδης Αβραάμ, Παπαπέσιος Γιάννης.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ακαδημία Αποστόλου Παύλου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιούλης, Γαλανός(83’ Σταμπουλής), Κωνσταντινίδης Π.(55’ Φράγγης), Κουμπουλής, Lleshi, Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Μώκας(65’Μάινος), Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: Μανιόπουλος, Ασλανίδης(77’ Αντωνιάδης), Τσεκελίδης, Παπαδόπουλος, Κολεσίδης, Σιδηρόπουλος(81’ Καραμελίδης), Σταματίου, Σερασκέρης, Ταγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου(62’ Μπατσίλας), Φωτόπουλος




























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...