Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών ακόμα πιο μικρό από πέρσι, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Νάουσας, δίνοντας και φέτος την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αγωνιστούν  και να δείξουν τις ικανότητές τους ακόμα και στην την Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σε έξι εβδομάδες, οπότε και θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, εκτός Κυριακής και θα διεξάγονται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Το «βαρύ φορτίο» της προετοιμασίας για φέτος έχει αναλάβει ο Νίκος Κουμπουλής, υπό την εποπτεία του Γιώργου Δασκαλάκη, που και φέτος θα βρίσκεται ως προπονητής στο πάγκο της ομάδας.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό θα γίνει στις 10 Αυγούστου στις 18.30, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με καλεσμένη ομάδα της  Νίκης  Αγκαθιάς. Σχεδόν όλα τα φιλικά έχουν προγραμματιστεί και η ενημέρωση για τις μέρες και τις ώρες διεξαγωγής τους θα γίνεται μέσα από την σελίδα της ομάδας.
Οι μεταγραφές και οι αποκτήσεις παικτών θα ανακοινωθούν όλες μαζί με ανάρτηση στο blog του ομίλου, μόλις συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που φέτος θα αγωνιστούν και στις τέσσερις ερασιτεχνικές κατηγορίες, καλή αρχή! 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...