Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

VIDEO: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 1- 3

Ο αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον Ατρόμητο Διαβατού, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Την ακαδημία του Μακεδόνα Βέροιας, φιλοξένησε σήμερα η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Νάουσας, στα πλαίσια του ανεπίσημου πρωταθλήματος ακαδημιών Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.
Ο καιρός σύμμαχος για άλλη μια φορά, επιτρέποντας σε παιδιά και γονείς να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια κάθε τμήματος ξεχωριστά.
Το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας, σήμερα έκανε το ρεπό του.
Το ερχόμενο Σάββατο, η σχολή ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί με τον Αστέρα Νάουσας, ενώ το παιδικό τμήμα αγωνίζεται με το παιδικό τμήμα το Αριστοτέλη Νάουσας. 




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΓΙΟΥ 1-2

Δίκαια έχασε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Νάουσας από τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου, αφού είναι γνωστό πως στο ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί, αν δεν μπορείς να μετουσιώσεις τις ευκαιρίες σε γκολ.
Ένα πρώτο ημίχρονο, καθαρά του Ολυμπιακού,  ο οποίος μπήκε δυνατά και κατάφερε ένα γκολ στο πρώτο κιόλας λεπτό με τον Τσιούλη και πολλές ευκαιρίες για να πολλαπλασιάσει τα τέρματά του, πράγμα που δεν κατάφερε να κάνει.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα την ισοφάριση στο 48’. Συνεχίζοντας τις καλές ευκαιρίες ο Απόλλωνας πήρε το παιχνίδι στο 76’ με μια αμφιλεγόμενη φάση, αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...