Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΓΙΟΥ 1-2

Δίκαια έχασε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Νάουσας από τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου, αφού είναι γνωστό πως στο ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί, αν δεν μπορείς να μετουσιώσεις τις ευκαιρίες σε γκολ.
Ένα πρώτο ημίχρονο, καθαρά του Ολυμπιακού,  ο οποίος μπήκε δυνατά και κατάφερε ένα γκολ στο πρώτο κιόλας λεπτό με τον Τσιούλη και πολλές ευκαιρίες για να πολλαπλασιάσει τα τέρματά του, πράγμα που δεν κατάφερε να κάνει.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα την ισοφάριση στο 48’. Συνεχίζοντας τις καλές ευκαιρίες ο Απόλλωνας πήρε το παιχνίδι στο 76’ με μια αμφιλεγόμενη φάση, αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσαμπούρης Νίκος, Τσιούλης Δημήτρης.

Το επόμενο Σάββατο, ο Ολυμπιακούς φιλοξενείται στον Κοπανό.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μπλιάτκας, Τσαμπούρης, Σαρακατσιάνος(90’ Κωστόπουλος), Τσέλιος Α., Ιτσκάρας, Τσέλιος Κ.(79’ Βλαχοδήμος), Μάινος, Τσιούλης, Γαλανός, Πετρίδης(60’ Ζιαμπάκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Δούτσης, Ορφανίδης, Μποζίνης, Δημητρούσης, Τρούπκος, Μαγγίζης, Roko, Χρυσόπουλος(80’ Μιχαηλιδης), Κουτρούλιας, Τουλουμτζής(86’ Γερμάνης), Σαρακτζής

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...