Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!


Οι μικροί αθλητές έγραψαν τις απόψεις τους για το camp, τις εντυπώσεις τους από αυτό και τα "θέλω" τους από εμάς.
Εμείς, ως όμιλος, οφείλουμε να τα λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν μας και να τους τα προσφέρουμε στο μέλλον. 
Σας περιμένουμε όλους στα τμήματα 
 υποδομής της ομάδας και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου το φθινόπωρο!




"Το camp μου άρεσε πάρα πολύ γιατί διασκέδασα και γνώρισα όλα τα αθλήματα. Επίσης, είχαμε πάρα πολύ καλούς προπονητές που μας μαθαίνουν πολλά!"
Φωτεινή Μ.

"Περνάω τέλεια εδώ!"
Μάριος Τ.

"Μου άρεσε πολύ το camp του Ολυμπιακού!"
Αντώνης Δ.

"Ήταν πολύ ωραία εδώ, όμως λίγο κουραστικό. Θα ήθελα να κρατήσει και την άλλη εβδομάδα!"
Γιώργος Σ.

"Μου άρεσε!"
Βασίλης Π.

"Διασκεδάζω πάρα πολύ στο camp. Πιο πολύ όμως στο κολυμβητήριο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Θέλω να γίνει και του χρόνου για να διασκεδάσω περισσότερο. Μου αρέσει πάρα πολύ να αθλούμαι εδώ στον Άγιο!".
Λουκάς Μ.

Περνάω φανταστικά στο camp. Έκανα καινούργιους φίλους. Οι δραστηριότητες είναι καταπληκτικές και οι δάσκαλοί μας, η Κυρία Έλενα και ο Κύριος Δημήτρης είναι καταπληκτικοί!".
Γιάννης Τ.


"Μου άρεσε πολύ που αθλούμασταν, που μαθαίναμε πολλά καινούργια πράγματα και καινούργιες ασκήσεις!".
Κυριάκος Σ.

"Στο camp πέρασα πολύ ωραία, αν και στην αρχή δεν ήθελα να έρθω. Τελικά το πήρα απόφαση και ήρθα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γίνει πιο πολλές μέρες και για μεγαλύτερες ηλικίες!".
Παναγιώτης Τ.

"Αυτό το camp μου άρεσε πολύ!".
Θοδωρής Χ.

"Εμένα μου άρεσε το μπάσκετ και το κολύμπι και θέλω να ξανάρθω!".
Γιώργος Σ.

"Περνάω υπέροχα στο camp του Ολυμπιακού Νάουσας επειδή γνώρισα καινούργιους φίλους αλλά και προπονητές. Μου άρεσε πολύ που ήρθα εδώ γιατί μου αρέσουν πολύ τα αθλήματα. ΠΕΡΝΑΩ ΥΠΕΡΟΧΑ!". 
Αντώνης Δ.

"Περνάω πολύ ωραία στο camp!".
Δήμητρα Τ.

"Μου άρεσαν σχεδόν τα πάντα που κάναμε, εκτός απ' το κολυμβητήριο γιατί δεν μου αρέσει πολύ το κολύμπι".
Σοφία Κ.

"Περνάω ωραία στο camp γιατί γνώρισα καινούργια παιδιά και επειδή κάνουμε διάφορα αθλήματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, κολύμπι, και χάντμπολ. Θα ήθελα να ξανάρθω και του χρόνου! Ευχαριστώ πολύ!".
Βαγγέλης Ζ.

"Πέρασα τέλεια, αλλά ήθελα πιο πολλές μέρες κολυμβητήριο!".
Θάλεια Χ.

"Μου άρεσε πολύ γιατί κάθε άθλημα είχε διαφορετικό χώρο. Γιατί κρατούσαν δύο ώρες ή λιγότερες!".
Δημήτρης Π.

"Πέρασα τέλεια, θα ήθελα να ήταν περισσότερες μέρες, δεν μου φτάνει!".
Κλεοπάτρα Ζ.


"Μου άρεσε πολύ το camp, γι' αυτό του χρόνου θα ήθελα να ξανάρθω!".
Γιώργος και Δημήτρης Τ.

"Πέρασα καλύτερα από ποτέ! Είχαμε εξαιρετικούς προπονητές, το τοπίο ήταν δροσερό και η οργάνωση ήταν επίσης καλή και σοφή!".
Κωνσταντίνος Μ.

"Αυτές τις μέρες στο camp του Ολυμπιακού περνάω αξέχαστες στιγμές, περνάω τέλεια με όλα τα παιδιά και τους πολύ μα πολύ αγαπημένους μου γυμναστές την Κυρία Έλενα και τον Κύριο Δημήτρη και τους νιώθω ήδη σαν οικογένειά μου... Μακάρι να κρατούσε για πάντα!  Γιατί εκτός από το ότι περνάμε καλά, γυμναζόμαστε και σε πολύ μεγάλο βαθμό!".
Μαρία Τ.


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

CAMP-ΜΕΡΑ 8η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!


Ολοκληρώθηκε σήμερα το camp ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού του Ολυμπιακού Νάουσας,  μετά από οχτώ ημέρες γεμάτες από άθληση, γυμναστική, παιχνίδι.
Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν ένα ελεύθερο πρόγραμμα στο κολυμβητήριο το πρωί, κάποια διαδραστικά παιχνίδια το μεσημέρι και η ημέρα τελείωσε με ψήσιμο και πολύ διασκέδαση!

Ο πρόεδρος του ομίλου κάλεσε τα παιδιά και αφού τα ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, τους απένειμε αναμνηστικά διπλώματα.
Η σημερινή μέρα ήταν συγκινητική, μιας και τα παιδιά δυσκολεύτηκαν να αποχαιρετήσουν τους προπονητές τους και τους αθλητικούς τους φίλους.
Ο Όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για οχτώ ημέρες στην αθλητική ομάδα και να τους υποσχεθεί πως θα είναι εδώ για ότι χρειαστούν. Επιφυλασσόμαστε για κάτι πολύ μεγαλύτερο και καλύτερο του χρόνου.
Ευχαριστούμε τους δύο γυμναστές της ομάδας, που με την εμπειρία τους αλλά και τον χαρακτήρα τους αποδείχτηκαν πολύτιμοι συνεργάτες για τις μέρες αυτές και αγαπημένοι δάσκαλοι για τους μικρούς αθλητές.
Θα ήθελα να εκφράσω ένα προσωπικό μεγάλο ευχαριστώ, και στην Έλενα και στον Δημήτρη, γιατί αποδείχτηκαν για μένα όχι μόνο καλοί συνεργάτες αλλά και πολύ καλοί φίλοι, μιας και μεταξύ μας υπήρχε άψογη συνεννόηση  ευχάριστη ανταλλαγή απόψεων, αλλά και καταπληκτική παρέα και τις οχτώ ημέρες στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί σε άλλα πλαίσια επειδή είναι γνωστό πως όταν οι συνεργάτες είναι πολύτιμοι, δεν τους αφήνεις να φύγουν έτσι εύκολα.
Ραντεβού του χρόνου, για το 2ο αθλητικό camp του Ολυμπιακού Νάουσας!








































Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

CAMP-ΜΕΡΑ 7η!!!


Μία μέρα πριν το τέλος του φετινού αθλητικού camp του Ολυμπιακού Νάουσας και οι μικροί αθλητές ασχολήθηκαν με διάφορα αθλήματα. Προπονήσεις σε αθλήματα στίβου, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ  ακόμα και baseball.  Το μεσημέρι φαγητό κάτω από τα πλατάνια.
Ως προτελευταία μέρα υπήρχε ήδη μια διάθεση νοσταλγίας.

Αύριο, τελευταία μέρα του camp, τα παιδιά θα κάνουν κολύμπι και μετά θα το γιορτάσουμε!...






































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...