Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

CAMP-ΜΕΡΑ 8η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!


Ολοκληρώθηκε σήμερα το camp ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού του Ολυμπιακού Νάουσας,  μετά από οχτώ ημέρες γεμάτες από άθληση, γυμναστική, παιχνίδι.
Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν ένα ελεύθερο πρόγραμμα στο κολυμβητήριο το πρωί, κάποια διαδραστικά παιχνίδια το μεσημέρι και η ημέρα τελείωσε με ψήσιμο και πολύ διασκέδαση!

Ο πρόεδρος του ομίλου κάλεσε τα παιδιά και αφού τα ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, τους απένειμε αναμνηστικά διπλώματα.
Η σημερινή μέρα ήταν συγκινητική, μιας και τα παιδιά δυσκολεύτηκαν να αποχαιρετήσουν τους προπονητές τους και τους αθλητικούς τους φίλους.
Ο Όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για οχτώ ημέρες στην αθλητική ομάδα και να τους υποσχεθεί πως θα είναι εδώ για ότι χρειαστούν. Επιφυλασσόμαστε για κάτι πολύ μεγαλύτερο και καλύτερο του χρόνου.
Ευχαριστούμε τους δύο γυμναστές της ομάδας, που με την εμπειρία τους αλλά και τον χαρακτήρα τους αποδείχτηκαν πολύτιμοι συνεργάτες για τις μέρες αυτές και αγαπημένοι δάσκαλοι για τους μικρούς αθλητές.
Θα ήθελα να εκφράσω ένα προσωπικό μεγάλο ευχαριστώ, και στην Έλενα και στον Δημήτρη, γιατί αποδείχτηκαν για μένα όχι μόνο καλοί συνεργάτες αλλά και πολύ καλοί φίλοι, μιας και μεταξύ μας υπήρχε άψογη συνεννόηση  ευχάριστη ανταλλαγή απόψεων, αλλά και καταπληκτική παρέα και τις οχτώ ημέρες στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί σε άλλα πλαίσια επειδή είναι γνωστό πως όταν οι συνεργάτες είναι πολύτιμοι, δεν τους αφήνεις να φύγουν έτσι εύκολα.
Ραντεβού του χρόνου, για το 2ο αθλητικό camp του Ολυμπιακού Νάουσας!








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...