Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ


Στον όροφο του καφέ ΝΕΟΝ έκοψε ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας την καθιερωμένη βασιλόπιτα σήμερα το απόγευμα.
Εκεί παρευρέθησαν εκτός από τη διοίκηση, όλοι οι αθλητές της ακαδημίας με τους γονείς τους, οι αθλητές του παιδικού τμήματος του ομίλου, οι ποδοσφαιριστές του αντρικού τμήματος, καθώς και παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και φίλοι της ομάδας.
Από το δήμο της Νάουσας μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κύριος Δάγγας και η αντιδήμαρχος Κυρία Πασχούλα.  Ο όμιλος τους ευχαριστεί θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης.


Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκαν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού,  κάτι που γέμισε χαρά όλους μας, μιας και η δική τους προσπάθεια για ανάδειξη της ομάδας, είναι αυτή που παρακινεί όλους εμάς να συνεχίσουμε το έργο τους.
Οι τυχεροί των φλουριών είναι:
Τσέκα Αγγελική, από την ακαδημία των Arsenal Soccer Schools.
Κουρτόπουλος Ζαφείρης, από το παιδικό τμήμα.
Τσαμπούρης Νίκος, από την αντρική ομάδα.
Ως καλύτερος μαθητής της χρονιάς βραβεύτηκε ο Κωνσταντίνος Ζαρκάδας. 
Χορηγός της εκδήλωσης και των δώρων, ο αρωγός του συλλόγου, Κύριος Σταμπουλής Γρηγόρης, που πάντα είναι εκεί και βοηθάει σε οτιδήποτε έχει ανάγκη ο όμιλος. Τον ευχαριστούμε θερμά.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας, εύχεται καλή χρονιά σε όλους, με αθλητικό πνεύμα και χωρίς τραυματισμούς και θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν το παρόν σήμερα στην εκδήλωση. 









































Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας και η ακαδημία των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, προσκαλεί τα μέλη του στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας, που θα γίνει το Σάββατο 31/01/2015, στις 18.30, στον όροφο του καφέ ΝΕΟΝ.
Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας, οι μικροί ποδοσφαιριστές, το τμήμα του παιδικού, η αντρική ομάδα, οι προπονητές, καθώς και τα μέλη του ομίλου, να είναι εκεί στις 18.15. 
Ευχαριστούμε.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Α. Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...