Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΡΑΝΤΖΙΟΣ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

Ο Νίκος ξεκίνησε από δεκάρι. Ξαφνικά ελάλησε και αποφάσισε. "Θα κάτσω τέρμα" είπε και το έκανε. Δεν το έκανε απλώς, του αξίζει η θέση όσο κανέναν άλλον. Την έκανε δική του και της φέρεται με το γάντι!  Προσπάθησε πολύ για να την κατακτήσει. Δεν τα κατάφερε απλώς, είναι ότι πρέπει πλέον!
Είναι εκεί να το αποδείξει άλλωστε. Παίζει στρωτά. Με μυαλό. Με σιγουριά την οποία περνάει και σε όλους τους άλλους. Γι' αυτό και οι συμπαίκτες του, όταν αυτός είναι κάτω από τα δοκάρια είναι ήρεμοι. Μιλάει. Βλέπει γήπεδο και δίνει οδηγίες. Παροτρύνει. Δεν τα χάνει μπροστά από τον αντίπαλο εύκολα. Τον κοιτάει στα μάτια και σκύβει να πάρει την μπάλα ήρεμα. Τι άλλο θέλουμε?
Ο Νίκος είναι φίλος. Για όλους. Είναι αυτό που λέμε "καλό παιδί".
Δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για τα παιχνίδια που δεν έκανε, παρ' όλο που δεν λείπει ποτέ από την προπόνηση. Είναι εκεί κάθε φορά να υποστηρίζει τους υπόλοιπους. Γενικώς, λατρεύει αυτό που κάνει!
Ο μεγαλύτερος λόγος που γουστάρω τον Νίκο είναι γιατί είναι ανοιχτός. Σε κάθε συζήτηση. Δεν έχει κολλήματα. Δεν φοβάται να παραδεχτεί. Εκτός από αυτά, είναι και ηθικός. Και γελαστός. Και γίνεται ένα με όλους. Μπορεί να κάτσει με οποιαδήποτε παρέα και να περάσει καλά. Λίγο είναι?
Την θέση στο τέρμα της ομάδας, την έχει κερδίσει από μόνος του. Τον σεβασμό μας επίσης.
Η ομάδα τον χρειάζεται. Τον χρειαζόταν από την αρχή. Και αυτός ήταν παρόν. Και όπως λένε και οι παίκτες, όταν παίζει ο Νίκος, παίζει όλη η ομάδα
   
Η μοναξιά του τερματοφύλακα...

Πέφτω λέμεεεεεεεεεε!!!!....


Οι οδηγίες οδηγίες. Κόρνερ.


Απέναντι από το πέναλτι. Τον αντίπαλο στα μάτια. Και την μπάλα επίσης.

Με τον Χρήστο. Φιλαράκια.

Οι τρεις Σωματοφύλακες!... ή Τερματοφύλακες. Το ίδιο κάνει.

"Ναι, ντε! Το είπαμε!..." 

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

CELA ARMAND: Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ

O Armand είναι στον Ολυμπιακό χρόνια. Σταθερή αξία. Δεν ήταν ο  ποδοσφαιριστής που τη μία χρονιά ερχόταν να παίξει μπάλα και την άλλη χρονιά το σκεφτόταν. Όσοι πέρασαν από την ομάδα ήξεραν πως θα το συναντήσουν και θα τον αφήσουν εκεί.
Χρωστάει πολλά ο Ολυμπιακός στον Armand. Και δεν του αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε. Στήριζε πολλά η ομάδα σ’ αυτόν. Ακόμα στηρίζουμε. Τον θέλουμε εκεί για να είμαστε σίγουροι.  Η άμυνα της ομάδας, χωρίς αυτόν είναι μισή. Αμυντικός  με επιθετικά χαρίσματα και προσόντα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε πολλές θέσεις και να δώσει κάθε φορά, σε κάθε αγώνα τον καλύτερό τους εαυτό.
Ήρεμος άνθρωπος, λιγομίλητος, χαμογελαστός και πάντοτε χαμηλών τόνων. Αξιοπρεπής και χωρίς εξάρσεις, έρχεται να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Και το κάνει καλύτερα από πολλούς. Γενικά, είναι ο άνθρωπος που ΔΕΝ δημιουργεί προβλήματα και δείχνει τις ικανότητές του μέσα στο γήπεδο. Τι άλλο θέλει ένας προπονητής και μια ομάδα?
Τον Armand τον περιμέναμε πώς και πώς το Φθινόπωρο  Και ήρθε να μας εκπλήξει. Για άλλη μια χρονιά.
Σίγουρα είναι ο παίκτης που θα ήθελαν πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες στο ρόστερ τους. Τον ευχαριστούμε που στηρίζει ανιδιοτελώς την ομάδα, χωρίς μέχρι τώρα να ζητήσει τίποτα.

Πού είναι τα χέρια οέο? Ψύχρα!... 


Στην προθέρμανση. 

Η άμυνα ολοκληρωμένη. Αυτά είναι... 

Έτοιμος για κεφαλιά!... 

Το τείχος πίσω στην άμυνα δουλεύει καλά.... 

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!

Η Διοίκηση, ο προπονητής και όλοι οι παίκτες της ομάδας, εύχονται στον πατέρα του Αλέξη και του Νίκου Χατζηιωαννίδη, ταχεία ανάρρωση μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο. 
Πολλές ευχές από όλους μας, για γρήγορη επιστροφή στο σπίτι του!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Α.Ε. ΣΦΗΚΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-5


Δυνατά και ψυχωμένα μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Σφηκιά στο γήπεδο της, σε ένα κρύο καιρό, που πότε χιόνιζε, πότε έβρεχε, πότε φυσούσε, θέλοντας να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Στο 6' με όμορφο σουτ του Ιωακειμίδη, έξω από τη μεγάλη περιοχή, προηγήθηκε με 0-1 και χάνοντας πολλές ευκαιρίες με Παρθενόπουλο, Μάινο, Χατζηγεωργίου, κατάφερε να τελειώσει το ημίχρονο με 0-2 με σκόρερ τον Βουδούρη στο 37'.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ολυμπιακού να πετυχαίνει το 0-3 νωρίς, και πάλι με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Ιωακειμίδη στο 51'. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Σφηκιάς είναι να μειώσει το σκορ σε 1-3 στο 62' προσωρινά και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Ολυμπιακού με τους Παρθενόπουλο στο 68' και στο 81' με τον Κούτη.

Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, σε ένα καλό γήπεδο παρ' όλο τον δύσκολο καιρό που επικρατούσε από εχθές και ευχόμαστε κι εμείς κάποτε να έχουμε την δυνατότητα να μην φοβόμαστε τον καιρό και να αγωνιζόμαστε σε ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών που παίζουν ποδόσφαιρο. 
Ευχόμαστε στην Α.Ε. Σφηκιάς δύναμη και κουράγιο στη νέα κατηγορία που θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν.  
ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χατζηαθανασίου, Μπλιάτκας, Μήτσικας(Στογιάννος 67'), Cela, Τσαμπούρης, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης, Χατζηγεωργίου, Παρθενόπουλος(Λιανέρης 75'), Μάινος, Βουδούρης(Κούτης 55')















ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2 ΕΠΣΗ (Β')

Α2 ΕΠΣΗ (Β’) - 22η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λυκογιάννη - Μακεδόνας Β.: 2-3
Δόξα Ν. – Ζερβοχώρι: 0-2
Ειρηνούπολη – Πατρίδα: 1-0
Σφηκιά - Ολυμπιακός Ν.: 1-5
Ακαδημία Β. – Μονόσπιτα: 0-3
Ροδοχώρι – Νικομήδεια: 4-1
Ρεπό: Κοπανός






ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νικομήδεια  50
2. Ζερβοχώρι  42
3. Ακαδημία Β.  38
4. Κοπανός  31
5. Ροδοχώρι  31
6. Ειρηνούπολη  30
7. Ολυμπιακός Ν.  28
8. Μακεδόνας Β. 28
9. Δόξα Ν.  25
10. Πατρίδα  23
11. Λυκογιάννη  23
12. Μονόσπιτα  19
13. Σφηκιά  11



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...