Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Β' ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Η πρόσκληση του Διοικητή της Β’ μοίρας καταδρομών της Νάουσας για έναν φιλικό αγώνα μέσα στο γήπεδο του στρατοπέδου, έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά από την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας και η σέντρα ορίστηκε για το Σάββατο το πρωί.
Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν  με το ν καλύτερο τρόπο μετατρέποντας ένα απλό διπλό παιχνίδι σε ένα δυνατό ματς με πολλές φάσεις και δυνατές μονομαχίες, προσφέροντας θέαμα και γκολ.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον διοικητή και τους  υπεύθυνους της Β’ μοίρας καταδρομών για την φιλοξενία και τον άψογο τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού που με αυτήν την πρόσκληση  σηματοδοτούν τη συνέχιση των φιλικών παιχνιδιών μέσα στο στρατόπεδο, όποτε υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία. 



Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Έχοντας στη διάθεση του δύο τουλάχιστον εντεκάδες, ο προπονητής του Ολυμπιακού Νάουσας μπόρεσε να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, στο πρώτο επίσημο φιλικό που έδωσε η ομάδα, με την Νίκη Αγκαθιάς, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ένα δυνατό παιχνίδι με μία πολύ καλή  ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην Α2 κατηγορία, η Αγκαθιά, μιας και κατάφερε πετυχημένες μεταγραφές και δυνατό ρόστερ.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας  έχει καθοριστεί την Τετάρτη,  17 Αυγούστου, με την Κ17 της Βέροιας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στις 18.30 


Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με 30 νέα παιδιά κατεβαίνει στην Α1 φέτος ο Ολυμπιακός Νάουσας, πιστεύοντας όπως πάντα, πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανήκει στους νέους ποδοσφαιριστές με δίψα για το άθλημα.
Στην ομάδα μένουν οι πολύτιμοι έμπειροι παίκτες που θα βοηθήσουν τους νέους να αντεπεξέλθουν στην κατηγορία.

Τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού Νάουσας και οι λεγόμενες μεταγραφές είναι οι εξής:

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Σε στυλ προπόνησης αγωνίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός Νάουσας, στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου απέναντι στον Αχιλλέα, με σημαντικές απουσίες και με εμφανή την κούραση της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας του.
Η πρώτη "γεύση" από την αγωνιστικότητα των παικτών ήταν θετική, αλλά είναι πολύ νωρίς για κάθε συμπέρασμα.
Το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας θα γίνει στις 10 Αυγούστου, στις 18.30, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στην Νίκη Αγκαθιάς. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...