Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-8

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα του αγώνα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.
Μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, αποτελούμενη από νέα παιδιά, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, με μεγάλους στόχους και μπάτζετ, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές γεμάτους εμπειρία προερχόμενους από τα μεγάλα «σαλόνια» των γηπέδων, η οποία μπορεί να σταθεί άνετα ακόμα και στην Γ’ Εθνική. 

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ.

Η ατομική προπόνηση είναι πολύ σημαντική για έναν αθλητή και δεν αντικαθιστά ποτέ την ομαδική προπόνηση της ομάδας, βοηθά όμως έναν αθλητή να βελτιώσει ξεχωριστά πολλά διαφορετικά κομμάτια όπως τεχνική, ταχυδύναμη, αντοχή, εκρηκτικότητα, ταχύτητα σκέψης, αποτελεσματικότητα και ψυχολογία.

Το πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools στο αθλητικό μας κέντρο απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα από το 2005 έως επαγγελματίες αθλητές. Περιλαμβάνει ανάλογα με τις ανάγκες του αθλητή εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης βασισμένο πάνω σε δικές του ανάγκες.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ξεκίνημα προπονήσεων για τους πρώτους τερματοφύλακες στη σχολή τερματοφυλάκων της Arsenal Soccer School Νάουσας σήμερα και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η προπόνηση έγινε κανονικά.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Κατσίβελος θα είναι στην Νάουσα μία φορά την εβδομάδα, για να μεταδώσει στους νέους τερματοφύλακες τις γνώσεις του, ακολουθώντας το ετήσιο πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools αποκλειστικά για τερματοφύλακες. 

Οι εγγραφές στη σχολή συνεχίζονται κανονικά. Για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα των προπονήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 6936231736.


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6-4 (ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

Ένα ματς που τα είχε όλα ήταν το σημερινό ματς του κυπέλλου του Ολυμπιακού Νάουσας, κόντρα στην νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Α.Ε.Π. Βέροιας, στο γήπεδο της Ραχιάς.
Γκολ, πολλές ευκαιρίες, όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, παράταση, πέναλτι.
Το σκορ άνοιξε στο 1ο μόλις λεπτό από την πλευρά των γηπεδούχων ο Καφετζής και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το 76’ όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας, μετά από αλλεπάλληλες ευκαιρίες χωρίς ευστοχία, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με τον Ιτσκάρα και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Το 2-1 έγινε και πάλι με τη σέντρα της παράτασης με τον Καλλίνη από την πλευρά των Πόντιων Βέροιας. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και για τα τριάντα λεπτά της παράτασης οι φιλοξενούμενοι κεραυνοβολούσαν την εστία των γηπεδούχων χωρίς αποτέλεσμα. Η ισοφάριση ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης, στο 122’ με τον Γαλανό.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, όπου ο Ολυμπιακός αστόχησε σε δύο και η Α.Ε.Π. Βέροιας κατάφερε να πάρει την πρόκριση.
Τελικό αποτέλεσμα: 6-4.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...