Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΡΟΔΟΧΩΡΙ



Το τελευταίο του φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας στα πλαίσια της προετοιμασίας του, στην Παναγιωπούλα με την ομάδα του Ροδοχωρίου.
Η τελευταία εβδομάδα αφιερώνεται στην προπόνηση έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη να δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα, την επόμενη Κυριακή το πρωί, στην έδρα της, απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας. 



























Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ... ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.


Το γήπεδο για μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι το σπίτι της. Το άλφα και το ωμέγα για τους παίκτες, για τους φιλάθλους, για όλους.
Φέτος ο Ολυμπιακός πάσχει σε αυτόν τον τομέα και αναγκάζεται να φιλοξενείται σε άλλο γήπεδο με όλα τα επακόλουθα και τα προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν.

Παρ’ όλες τις καθυστερήσεις, τις δυσκολίες και τα απρόοπτα, όλοι στην ομάδα προσπαθούν να βοηθήσουν και έχουν βάλει τα 
 δυνατά τους για να δουν το γήπεδο έτοιμο όσο γίνεται πιο γρήγορα. 
Διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι, φίλοι και γνωστοί, έχουν βοηθήσει ώστε να μετατραπεί ο αγωνιστικός χώρος σε ένα ανεκτό ποδοσφαιρικό τερέν και οι γύρω χώροι να γίνουν όσο το δυνατόν πιο όμορφοι για όσους θα αγωνίζονται και θα προπονούνται εκεί.
Η ακαδημία είναι το πρώτο μέλημα για τον Ολυμπιακό που τρέχει για να προλάβει τις ημερομηνίες και να δώσει στους μικρούς αθλητές τον χώρο τους.  
Σήμερα, όλοι ο ι ποδοσφαιριστές (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), ήταν εκεί για να δουλέψουν και να προσφέρουν την βοήθειά τους, έτσι ώστε να επισπευθούν οι εργασίες. Η διοίκηση τους ευχαριστεί θερμά, και τους υπόσχεται πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να ξαναμπούν στο δικό  τους…. Σπίτι.\
Ευελπιστούμε για τα καλύτερα όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.... >

















ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ


Ένα ανοιχτό φιλικό παιχνίδι, γεμάτο φάσεις και γκολ στην Ειρηνούπολη, έδωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα το απόγευμα, με την ομάδα φαβορί της κατηγορίας, αλλά και σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα που έχει αγωνιστεί.
Τα φιλικά παιχνίδια φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους μιας και το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Το επόμενο φιλικό με το Ροδοχώρι το Σάββατο, καθώς και με την Κ20 της Νάουσας την Δευτέρα.























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...