Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 1-4


Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Νάουσας στα πλαίσια του κυπέλλου Ημαθίας και οι εντυπώσεις απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Γ' Εθνική κατηγορία, ήταν θετικές. 
Παρά τις βασικές ελλείψεις κάποιων παιχτών, η ομάδα ξεκίνησε στα πρώτα 30 λεπτά, πριν δεχθεί το πρώτο γκολ, πολύ καλά, με σωστή αμυντική τακτική και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν απειλήθηκε σοβαρά η εστία της. 

Η εμπειρία των παικτών του Φίλιππου Μελίκης σε συνδυασμό με την απειρία των παικτών του Ολυμπιακού, διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου σε 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε το σκορ σε 3-1, είχε δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες, πάλεψε, έτρεξε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω, και το 4-1 με γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. 
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Φίλιππου Μελίκης, καλή συνέχεια στην προσπάθειά του με τους αγώνες κυπέλλου, και καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Τσαμπούρης(Φερλαχίδης 75’), Γκότσης, Κοκκοφειάδης(Ρώσσιος 63’), Χατζηγεωργίου, Χαϊτίδης, Φράγγης, Στογιάννος(Βουδούρης 46’), Τσιούλης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: Ιωακειμίδης, Χαραλαμπίδης, Τενεκέτζι, Ζέρης(Αναστασόπουλος 87’), Καραγκιζόπουλος, Τεγούσης, Βενιόπουλος(Ντόβας 80’), Μπούφι, Πετγαζλής(Τάτσης 72’), Κακαγιάννης, Παπαδόπουλος
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...