Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η διοίκηση του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας, οι προπονητές και σύσσωμοι οι φίλοι του ομίλου, εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Φόρη Μάντζιου, που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 69 ετών. 
Η προσφορά του Φόρη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού Νάουσας και μετέπειτα του ΦΑΣ Νάουσα, ήταν αδιαμφισβήτητη, αφού όλη του η ζωή ήταν γεμάτη από ποδόσφαιρο. 

Καλό ταξίδι Φόρη... 

(Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα, Σάββατο, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στις 15.00)

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

O ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας που πραγματοποιήθηκε χθες στο οικογενειακό κέντρο ΜΕΝΗΣ.
Η επιτροπή γονέων οργάνωσαν τα πάντα και τα πραγματοποίησαν με τέτοιο τρόπο, που οι πάντες είχαν μια υπέροχη βραδιά υπό τους ήχους μπουζουκιού, ζουρνά και κλαρίνου.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-9

Δεν άντεξε και πολύ το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας να αντιστέκεται και έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού γρήγορα, επιτρέποντας την ομάδα του παιδικού τμήματος του Αριστοτέλη Νάουσας να πετύχει το ευρύ 9-1 και να φύγει νικητής από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ 1-1

Μέσα από τα χέρια του έχασε τους τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στον ΑΣ Πατρίδας.
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 92, δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν από 64’ με γκολ του Κωνσταντινίδη Π.
Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική σε όλο τον αγώνα, πλην του τελευταίου μισάωρου που δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους φιλοξενούμενους να επισκεφθούν τα καρέ τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...