Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

3η ΜΕΡΑ ΣΤΟ VERMIO SOCCER FESTIVAL ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν και σήμερα στα γήπεδα, τα δύο τμήματα του Ολυμπιακού Νάουσας που αγωνίστηκαν για 3η μέρα στο Vermio Soccer Festival, τα πήγαν εξαιρετικά καλά.

Οι αγώνες ήταν δύο για κάθε τμήμα, κι έτσι το παιδικό τμήμα αντιμετώπισε το πρωί τον Εθνικό Εύοσμου και το απόγευμα τον Αριστοτέλη Νάουσας, ενώ το προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε το πρωί με τον ΠΑΟΚ Διάπλασης και το απόγευμα με τον Αστέρα Νάουσας.

Αύριο, τελευταία μέρα της διοργάνωσης θα γίνουν οι τελικοί, οι απονομές καθώς και τελετή λήξης του τουρνουά στην Κουτσούφλιανη. 



ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ VERMIO SOCCER FESTIVAL ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Δεύτερη μέρα αγωνισμάτων για το προπαιδικό και το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας στο τουρνουά του Vermio Soccer Festival, με δύο αγώνες για κάθε τμήμα.
Παρά την δυσκολία της θερμοκρασίας τα παιδιά πάλεψαν και σήμερα και στάθηκαν επάξια και στους δύο αγώνες.

Το παιδικό αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΝΕ FC και με τον ΠΑΟΚ Διάπλασης 2 και το προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε με του Λύκους FC και με τη ΘΟΙ Λακαταμίας.

Σήμερα, Σάββατο, το παιδικό τμήμα θα αγωνιστεί στις 12.45 με τον Εθνικό Ευόσμου και στις 17.15 με τον Αριστοτέλη Νάουσας στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ενώ το προπαιδικό θα αγωνιστεί στις 12.45 με τον ΠΑΟΚ Διάπλασης στο Λιβάδι της Κουτσούφλιανης και στις 14.00, με τον Αστέρα Νάουσας, στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Την Κυριακή, όλα τα τμήματα θα μεταβούν στην Κουτσούφλιανη για τους τελευταίους αγώνες, την απονομή των μεταλλίων και την τελετή λήξης του τουρνουά. 

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ VERMIO SOCCER FESTIVAL!

1η μέρα συμμετοχής του προπαιδικού και παιδικού τμήματος του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας στο Vermio Soccer Festival για αυτό το τετραήμερο, που διοργανώνεται και φέτος στα γήπεδα της Κουτσούφλιανης, 3-5 Πηγαδίων, αλλά και στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας.

Οι αγώνες των τμημάτων των Pre-Junior διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Hotel Νάουσας στην Κουτσούφλιανη.

Σήμερα, το παιδικό τμήμα αγωνίστηκε στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας, απέναντι στη Θ.Ο.Ι. Λακαταμιάς, στις 17.15, όπου κέρδισε με 2-1 και το προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΝΕ FC στο ίδιο στάδιο, στις 18.30 και ηττήθηκε με 7-0.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...