Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ: Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ

Είναι ήρεμος. Δεν ξεφεύγει σχεδόν ποτέ. Δεν γκρινιάζει σχεδόν ποτέ. Δεν φωνάζει σχεδόν ποτέ. Δεν βρίζει ποτέ. Είναι εκεί, ανά πάσα στιγμή, να κόψει την μπάλα όταν όλοι είμαστε σίγουροι πως έχει περάσει. Ε, λοιπόν,ΔΕΝ έχει περάσει. Γιατί υπάρχει αυτός. Δεν έχει λείψει από αγώνα. Δεν έχει λείψει από προπόνηση. Διατελεί χρέη βοηθού προπονητή όταν χρειάζεται. Και χρειάζεται συχνά. Τον γνώρισα φέτος. Άκουγα γι' αυτόν. Για το καλοπροαίρετο της συμπεριφοράς του. Για την ηρεμία του στο παιχνίδι. Για το ταλέντο του. Για το ακέραιο του χαρακτήρα του. Όταν τον συνάντησα τα υποψιάστηκα. Μετά, εγώ σιγουρεύτηκα κι όλοι όσοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια επιβεβαιώθηκαν.
Ο Αβραάμ, είναι ο έμπειρος, πολύτιμος παίχτης που χρειάζεται μια ομάδα με νέα παιδιά. Είναι αυτό που λέμε "δάσκαλος". Και το κατέχει με την αξία του.
Αμυντικός παίκτης, το μυαλό του μέσα στον αγώνα δεν ξεφεύγει ποτέ. Προσέχει πολύ, είναι ψύχραιμος και ήρεμος παίχτης. Δεν έχει χτυπήσει άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, ούτε άθελά του. Βοηθάει τα νέα παιδιά, συμβουλεύει, προτρέπει και επικροτεί.
Η συνέπεια που τον κατέχει μερικές φορές με αφήνει άφωνη. 
Τελικά, ο Αβραάμ, είναι πολύτιμος για την ομάδα για δύο λόγους. Αγωνιστικά κατά πρώτον και ως χαρακτήρας προς μίμηση κατά δεύτερον και σημαντικότερον... 
Η ομάδα τον χρειάζεται στο μέγιστο βαθμό. Χρειάζεται την πολύτιμη προσφορά του. Και την έχει. 
Σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς, μιας και με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εμείς τους ευχόμαστε, με το καλό η άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους! 


Με τους συμπαίκτες του Σάκη Λιακόπουλο και Στέργιο Μπλιάτκα. Δεν είναι τυχαίο πως τον συμπαθούν όλοι...

Στον Αγιασμό. Η πίστη του στο Θεό είναι αδιαπραγμάτευτη.

Επι τω έργω. Τώρα παίζουμε μπάλα, δεν αστειευόμαστε ε?

Στην προπόνηση. Την οποία παίρνει σοβαρά.

Σε στιγμές χαλάρωσης...  Τότε, που το χιούμορ του ανθίζει!

Με τον Μίλτο Χατζηγεωργίου. Οι συμβουλές πάνε κι έρχονται σε όλους... Και πιάνουν τόπο.

Όταν δύο έμπειροι παίκτες αγκαλιάζουν τον Άγγελο που μόλις σκόραρε, σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα χάσμα σ' αυτήν την ομάδα. Ο Αβραάμ, είναι αγαπητός σε όλους.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Συνεχίζοντας τις καλές σχέσεις με την ομάδα της Νάουσας, ο Ολυμπιακός απέκτησε ακόμα έναν παίκτη από την πρώτη ομάδα αυτής της πόλης.Ο  15χρονος Τσαμπούρης Νικόλαος, θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας και θα πάρει παιχνίδια, για το  υπόλοιπο της σεζόν.Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην δώσει βαρύτητα σε μεταγραφές  τύπου "μισθοφόρων, έμπειρων παικτών", αλλά να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας, νέα παιδιά, με μέλλον, ικανότητες και αγάπη για το ποδόσφαιρο.Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε για την ομάδα, συνεργαζόμενη με την "Νάουσα" με τον καλύτερο τρόπο!Ευχαριστούμε τον Βασίλη Αργυρίου και την διοίκηση της "Νάουσας" για την άριστη συνεργασία. 




ΑΡΘΡΑ: Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Η φιλοσοφία του προπονητή

Όπως είπε ένας φιλόσοφος ‘’αν δεν ξέρεις που πηγαίνεις, οποιοσδήποτε δρόμος θα σε βγάλει εκεί’’. Για να επιτύχεις, πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις. Εσύ είσαι αυτός που θα διαλέξεις τις σωστές κατευθύνσεις για σένα. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω ιστορία, προπονητές χωρίς ανεπτυγμένη φιλοσοφία, δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και συχνά υποκύπτουν σε εξωτερικές πιέσεις.
''Ήταν ένας γέρος, ένα μικρό αγόρι και ένας γάιδαρος. Πήγαιναν στην πόλη και αποφάσισαν ότι το αγόρι θα πήγαινε καβάλα στο γάιδαρο. Καθώς προχωρούσαν συνάντησαν κάποιους ανθρώπους που τους είπαν ότι δεν ήταν σωστό ο γέρος να πηγαίνει με τα πόδια και το αγόρι καβάλα. Έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν. Αργότερα συνάντησαν κάποιους άλλους ανθρώπους που τους είπαν ότι είναι ντροπή για το γέρο να αφήνει ένα τόσο μικρό παιδί να περπατάει. Έτσι αποφάσισαν να περπατούν και οι δύο. Όμως συνάντησαν κάποιους άλλους ανθρώπους που τους είπαν ότι είναι χαζό να περπατούν αφού είχαν ένα γάιδαρο μαζί τους. Έτσι αποφάσισαν να καβαλικέψουν και οι δύο το γάιδαρο. Σύντομα όμως κάποιοι άλλοι τους είπαν ότι δεν έπρεπε να φορτώνουν έτσι το καημένο το ζώο. Ο γέρος και το παιδί σκέφτηκαν ότι αυτό ήταν το σωστό και αποφάσισαν να κουβαλήσουν αυτοί το γάιδαρο. Καθώς περνούσαν από μια γέφυρα έχασαν την ισορροπία τους και ο γάιδαρος έπεσε στο νερό και πνίγηκε.''Το δίδαγμα της ιστορίας είναι πως αν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τον οποιονδήποτε, στο τέλος θα χάσετε το γάιδαρο.(Sabock 1985).Όταν εργάζεσαι σαν προπονητής, η φιλοσοφία σου θα σε βοηθήσει περισσότερο να μη χάσεις ‘’το γάιδαρό σου’’, παρά οι γνώσεις σου γύρω από το άθλημά σου. Μια συγκεκριμένη φιλοσοφία θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την αβεβαιότητα όταν θα διαμορφώνεις κανόνες προπόνησης, στιλ παιχνιδιού, πειθαρχία, κανόνες συμπεριφοράς, αγωνιστική νοοτροπία, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους και πολλές άλλες πλευρές της καθοδήγησης. Αν αφιερώνεις τον ίδιο χρόνο που αφιερώνεις στην ανάπτυξη των τεχνικών σου γνώσεων και στην ανάπτυξη της δικής σου φιλοσοφίας, θα γίνεις καλύτερος προπονητής. Δεν μπορείς να αποκτήσεις μια φιλοσοφία διαβάζοντας ένα βιβλίο ή υιοθετώντας τη φιλοσοφία ενός διάσημου προπονητή. Η φιλοσοφία δεν αποκτάται από καμιά πηγή αλλά από τις εμπειρίες σου. Μια φιλοσοφία είναι άχρηστη αν δεν την κατέχεις και δεν την καλλιεργείς.Ο ποιητής Elbert Hubert έγραψε :‘’Αν σου πω μια ιδέα μπορεί στο τέλος να τη θυμάσαι ή όχι. Αλλά αν σε κάνω να σκεφτείς ό ίδιος μια ιδέα, θα έχω προσθέσει κάτι στην υπόστασή σου’’.

(Πηγή: "Προπονητής ποδοσφαίρου").

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Αντώνης Πολύζος, ο άνθρωπος συνώνυμο με τη λέξη 'τερματοφύλακας'. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Νάουσας , η θωράκιση της εστίας , η αρχή και το τέλος της ομάδας. Μια ομάδα χωρίς τερματοφύλακα είναι μια ανύπαρκτη ομάδα και ο Αντώνης το ξέρει καλά αυτό. Η δουλειά που έχει κάνει με τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού είναι μοναδική και η εξέλιξη τους φαίνεται. Μπορεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου να μη φάνηκε αξιοπρεπής και σωστός ,για το ταλέντο του Αντώνη , όχι όμως και ο ίδιος για το ποδόσφαιρο ,που είναι η ζωή του. Δε θέλει να στερήσει από τα νέα παιδιά ότι στερήθηκε αυτός και γι αυτό παλεύει καθημερινά.
Του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και να είναι γερός για να συνεχίσει να δίνει τόσα πολλά στην ομάδα που τόσο πολύ τον χρειάζεται.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΝΑΟΥΣΑ Κ20-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0


Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο της πόλης, και θα μπορούσε να είναι ένα επίσημο παιχνίδι κατηγορίας, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν τα μέγιστα.Ήταν μία καλή προπόνηση για όλους, η οποία άφησε θετικές εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Νάουσας και τους προπονητές της για την φιλοξενία.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Αύριο το απόγευμα στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην Κ20 της ομάδας της Νάουσας, στο γήπεδο της πόλης. Όποιος θέλει να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο, να είναι εκεί!




Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.    

Νωθρός και χωρίς προσωπικότητα μπήκε στον αγώνα ο Ολυμπιακός Νάουσας, με πολλά λάθη και πολλές χαμένες προσωπικές μονομαχίες. Αντίθετα, με πιο πολύ πάθος η γηπεδούχος ομάδα, μπήκε πιο δυνατά και έλεγχε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Γεωργάκη στο 35'.   Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ολυμπιακού πίστεψαν στην ανατροπή του αγώνα, πίεσαν ψηλά, κέρδισαν πολλές μονομαχίες και με σωστή κυκλοφορία, γρήγορα ήρθε το 1-1, με πέναλτι του Παρθενόπουλου στο 62', μετά από ανατροπή του Άγγελου Βουδούρη.
  Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοφάριση, δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο τέρμα, μετά από ωραίο πλασέ του Άγγελου Βουδούρη.
  Μονόλογος του Ολυμπιακού στη συνέχεια που θα μπορούσε να κάνει και το 3-1, αφού είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Σακελάρη και Χατζηγεωργίου και με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βουδούρη στο 77'.
  Ο νόμος του ποδοσφαίρου παρ' ολίγον θα επιβεβαιωνόταν για άλλη μια φορά και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αργύρη Χατζηαθανασίου, που στη μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Δόξας στο 88', έδειξε παρόν και αποσόβησε με ωραία απόκρουση το 2-2.
  Νίκη μεγάλης σημασίας  για τον Ολυμπιακό, βαθμολογικά και ψυχολογικά, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
  Ευχαριστούμε την ομάδα της Δόξας Νάουσας για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.












































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...