Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.    

Νωθρός και χωρίς προσωπικότητα μπήκε στον αγώνα ο Ολυμπιακός Νάουσας, με πολλά λάθη και πολλές χαμένες προσωπικές μονομαχίες. Αντίθετα, με πιο πολύ πάθος η γηπεδούχος ομάδα, μπήκε πιο δυνατά και έλεγχε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Γεωργάκη στο 35'.   Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ολυμπιακού πίστεψαν στην ανατροπή του αγώνα, πίεσαν ψηλά, κέρδισαν πολλές μονομαχίες και με σωστή κυκλοφορία, γρήγορα ήρθε το 1-1, με πέναλτι του Παρθενόπουλου στο 62', μετά από ανατροπή του Άγγελου Βουδούρη.
  Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοφάριση, δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο τέρμα, μετά από ωραίο πλασέ του Άγγελου Βουδούρη.
  Μονόλογος του Ολυμπιακού στη συνέχεια που θα μπορούσε να κάνει και το 3-1, αφού είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Σακελάρη και Χατζηγεωργίου και με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βουδούρη στο 77'.
  Ο νόμος του ποδοσφαίρου παρ' ολίγον θα επιβεβαιωνόταν για άλλη μια φορά και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αργύρη Χατζηαθανασίου, που στη μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Δόξας στο 88', έδειξε παρόν και αποσόβησε με ωραία απόκρουση το 2-2.
  Νίκη μεγάλης σημασίας  για τον Ολυμπιακό, βαθμολογικά και ψυχολογικά, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
  Ευχαριστούμε την ομάδα της Δόξας Νάουσας για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...