Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ: Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ

Είναι ήρεμος. Δεν ξεφεύγει σχεδόν ποτέ. Δεν γκρινιάζει σχεδόν ποτέ. Δεν φωνάζει σχεδόν ποτέ. Δεν βρίζει ποτέ. Είναι εκεί, ανά πάσα στιγμή, να κόψει την μπάλα όταν όλοι είμαστε σίγουροι πως έχει περάσει. Ε, λοιπόν,ΔΕΝ έχει περάσει. Γιατί υπάρχει αυτός. Δεν έχει λείψει από αγώνα. Δεν έχει λείψει από προπόνηση. Διατελεί χρέη βοηθού προπονητή όταν χρειάζεται. Και χρειάζεται συχνά. Τον γνώρισα φέτος. Άκουγα γι' αυτόν. Για το καλοπροαίρετο της συμπεριφοράς του. Για την ηρεμία του στο παιχνίδι. Για το ταλέντο του. Για το ακέραιο του χαρακτήρα του. Όταν τον συνάντησα τα υποψιάστηκα. Μετά, εγώ σιγουρεύτηκα κι όλοι όσοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια επιβεβαιώθηκαν.
Ο Αβραάμ, είναι ο έμπειρος, πολύτιμος παίχτης που χρειάζεται μια ομάδα με νέα παιδιά. Είναι αυτό που λέμε "δάσκαλος". Και το κατέχει με την αξία του.
Αμυντικός παίκτης, το μυαλό του μέσα στον αγώνα δεν ξεφεύγει ποτέ. Προσέχει πολύ, είναι ψύχραιμος και ήρεμος παίχτης. Δεν έχει χτυπήσει άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, ούτε άθελά του. Βοηθάει τα νέα παιδιά, συμβουλεύει, προτρέπει και επικροτεί.
Η συνέπεια που τον κατέχει μερικές φορές με αφήνει άφωνη. 
Τελικά, ο Αβραάμ, είναι πολύτιμος για την ομάδα για δύο λόγους. Αγωνιστικά κατά πρώτον και ως χαρακτήρας προς μίμηση κατά δεύτερον και σημαντικότερον... 
Η ομάδα τον χρειάζεται στο μέγιστο βαθμό. Χρειάζεται την πολύτιμη προσφορά του. Και την έχει. 
Σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς, μιας και με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εμείς τους ευχόμαστε, με το καλό η άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους! 


Με τους συμπαίκτες του Σάκη Λιακόπουλο και Στέργιο Μπλιάτκα. Δεν είναι τυχαίο πως τον συμπαθούν όλοι...

Στον Αγιασμό. Η πίστη του στο Θεό είναι αδιαπραγμάτευτη.

Επι τω έργω. Τώρα παίζουμε μπάλα, δεν αστειευόμαστε ε?

Στην προπόνηση. Την οποία παίρνει σοβαρά.

Σε στιγμές χαλάρωσης...  Τότε, που το χιούμορ του ανθίζει!

Με τον Μίλτο Χατζηγεωργίου. Οι συμβουλές πάνε κι έρχονται σε όλους... Και πιάνουν τόπο.

Όταν δύο έμπειροι παίκτες αγκαλιάζουν τον Άγγελο που μόλις σκόραρε, σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα χάσμα σ' αυτήν την ομάδα. Ο Αβραάμ, είναι αγαπητός σε όλους.

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...