Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ


Στο Λαζοχώρι Βέροιας βρέθηκε η ακαδημία το περασμένο Σάββατο, λόγω φιλικού παιχνιδιού που έδωσε με την ακαδημία του Μακεδόνα. 

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, τους γονείς και την γιατρό της ακαδημίας, πέρασαν το πρωινό του Σαββάτου παίζοντας και πάνω απ' όλα μαθαίνοντας .... ποδόσφαιρο. 

 Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί την ακαδημία του Μακεδόνα και τους ανθρώπους της, για την άψογη όπως πάντα φιλοξενία.

















Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-3


Αποφασισμένος να κερδίσει το παιχνίδι μπήκε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Στενημάχου, απέναντι στη Θύελλα. Κάτι που κατάφερε να κάνει σχετικά εύκολα.
Η ομάδα του Ολυμπιακού παρουσίασε όμορφο θέαμα, καλή τακτική, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δυνατές τετ α τετ μονομαχίες που κέρδισε στην πλειοψηφία τους.
Το πρώτο ημίχρονο χρωματίστηκε από πολλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με κορυφαία τη φάση του Llessi στο 35’ που το σουτ άγγιξε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Στο 54’ με πλασέ ο Χατζηγεωργίου το 0-1,  στο 72’ με κεφαλιά το υποδειγματικό σουτ του Lleshi μετά από καταπληκτική ασσίστ του Χατζηγεωργίου το 0-2, και στο 77’ με δεξί πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Γκότσης, το 0-3.
Αξίζει να σημειωθεί η κεφαλιά του Τσαμπούρη στο 63’ που πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, έδιωξε με καταπληκτική απόκρουση ο τερματοφύλακας της Θύελλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: Γιαγτζιδής, Ματάτης, Σταμάτης, Γαλατσίδας(46’ Πετεινάρης Δ.), Σταμάτης Π., Κότελης, Πετεινάρης, Τσιγκόπουλος, Αγγελίδης, Αδαμίδης, Σακαλής(68’ Κότελης Α)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Cela, Τσαμπούρης, Γκότσης, Κοκκοφειάδης(85’ Ζιαμπάκας), Μάινος(86’ Χριστοδούλου), Χατζηγεωργίου(80’ Μπόσι), Llessi, Τσιούλης, Φράγγης 

























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...