Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ.

Όταν είναι τόσο απλό, να βοηθήσεις ένα παιδί που παλεύει με τη λευχαιμία, είναι ηθική υποχρέωση προς το εαυτό σου  να το κάνεις. Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος.

Με μεγάλη χαρά, ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου δοτών μυελού των οστών σε μία εκδήλωση, στο Νησί της Μαργαρίτας, στην οποία όλοι οι άνθρωποι έγιναν εθελοντές δότες.

Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον σύλλογο δοτών μυελού των οστών Χαρίεσσας και τον πρόεδρό του κ. Παμπουχίδη, για την ευκαιρία που μας χαρίστηκε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους γονείς, προπονητές, φίλους του ομίλου που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να δείξουν για άλλη μια φορά, πως ένας ερασιτεχνικός όμιλος, χωρίς κοινωνικό έργο και χωρίς κοινωνική ευαισθησία, στους άσχημους καιρούς που ζούμε, είναι περιττός.

Ο ερασιτεχνισμός εμπνέεται και εκδηλώνεται από την αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Το ίδιο και η ανθρωπιά. 


















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...