Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 0-2

Με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά που δέχθηκε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την νίκη η Χαρίεσσα στο σημερινό φιλικό στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 
Η ΑΕ Χαρίεσσας πιο αποτελεσματική κατάφερε και σκόραρε και στις δύο ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η ομάδα των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας συνεχίζει την προετοιμασία του, μέχρι να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και έχει προγραμματίσει τουλάχιστον άλλα δύο φιλικά παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα. 



Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 0-2

Το διπλό και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, πήρε ο Ατρόμητος Διαβατού μέσα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό Νάουσας που «κατάφερε» να μην σκοράρει στο παιχνίδι, ενώ θα έπρεπε να είχε σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, όσο όμορφο παιχνίδι και να προσφέρεις, θα φας γκολ και αυτό έγινε σήμερα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας γι’ αυτή τη σεζόν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...