Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για πρώτη χρονιά φέτος, ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας πρωτοτυπεί και πάλι, και θεσπίζει μία επιτροπή γονέων που στόχος της είναι να διαχειρίζεται με επιτυχία τα θέματα που προκύπτουν στην ακαδημία και στο παιδικό τμήμα του ομίλου. 
Με αυτόν τον τρόπο, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την πραγματοποίηση του οράματος και της φιλοσοφίας του ομίλου που ξεκινάει από την υγιή αθλητική-ποδοσφαιρική ανάπτυξη και παιδεία των παιδιών και τελειώνει στην προσφορά του ομίλου για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο, στο ίδιο επίπεδο και με την ίδια τεχνοτροπία που ξέρει να προσδίδει ο όμιλος.  

Αυτό θα επιτευχθεί με την άμεση συνεργασία της επιτροπής γονέων με τους υπεύθυνους της ακαδημίας και του παιδικού τμήματος (Πασχούλα Μαρία, Βουδούρης Χρήστος, Σιαφάκας Γιάννης). 

Η επιτροπή των γονέων αποτελείται από:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΙΜΗΝΟΣ ΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΓΎΡΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ
ΜΕΛΗ: ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΕΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΙΣΚΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ, ΣΤΡΑΒΕΛΑ ΕΦΗ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΦΙΛΙΩ. 

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Α.Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

Με νίκη αποχώρησε από το γήπεδο του Γιαννακοχωρίου ο Ολυμπιακός Νάουσας, αφού επικράτησε με 1-2, στον φιλικό αγώνα απέναντι στον Α.Σ. Γιαννακοχωρίου.
Με πολλές αλλαγές στην 11άδα που αγωνίστηκε και στα δυο ημίχρονα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Νάουσας, καταλήγει σιγά σιγά στην κεντρική 11άδα του προσεχούς πρωταθλήματος. 

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι, καθορίστηκε για την Πέμπτη, 28/09/17, στις 17.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, απέναντι στην ομάδα του Στενημάχου. 


Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ: 1-3

Με ήττα έληξε για τον Ολυμπιακό Νάουσας ένα από τελευταία φιλικά παιχνίδια που διεξήχθη χθες Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για φέτος. 
Παρά την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν κατάφερε να σκοράρει πάνω από μία φορά (Γαλανός) και έτσι δεν χάρηκε τη νίκη, αφού ο ΑΟ Μαρίνας έδειξε πιο έτοιμος στην επίτευξη γκολ.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Νάουσας, θα διεξαχθεί την Τρίτη, 26/09/17, στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου απέναντι στην ομάδα του Γιαννακοχωρίου, στις 17.00.

Όλος σύσσωμος ο όμιλος εύχεται καλή ανάρρωση στον Θοδωρή Αδαμίδη, ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μαρίνας που ατυχώς τραυματίστηκε έντονα στο γόνατο στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, παρά τη δυσκολία της κατάστασης. Περαστικά! 


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο όμιλος πραγματοποιεί τις ετήσιες φωτογραφίες των τμημάτων που θα κοσμούν τα ημερολόγια του ομίλου, καθώς και το Blog με τις σελίδες του στο Facebook. 
Φέτος ο όμιλος αποτελείται από 70 ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας, από 10 ανθρώπους που αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο, και από μία εννιαμελή επιτροπή γονέων. 

O ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

 Τον ετήσιο καθιερωμένο του αγιασμό πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Παρόντες οι άνθρωποι της Διοίκησης του ομίλου, οι προπονητές, οι παίκτες του αντρικού και του παιδικού τμήματος, η επιτροπή γονέων της ακαδημίας, καθώς και οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους γονείς τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...