Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-1 (ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον Απόλλων Αγ. Γεωργίου, την Κυριακή, 06/12/15, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 




Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Τον κ. Λάκη Παπαιωάννου είχε την τιμή να φιλοξενήσει η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, στην προπόνηση της Παρασκευής στις 04/12/15.
Ο Λάκης Παπαιωάννου είναι τεχνικός διευθυντής των Arsenal Soccer School στα Βαλκάνια, καθώς και σκάουτερ της Άρσεναλ. Επισκέπτεται τις σχολές στην Ελλάδα, τουλάχιστον τέσσερις φορές κατά την προπονητική περίοδο.
Ο Τεχνικός διευθυντής, την Παρασκευή προπόνησε τα παιδιά όλων των τμημάτων, παρέδωσε στους προπονητές της σχολής νέες τεχνικές για την εκμάθηση του ποδοσφαίρου και συζήτησε με τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους.
Ο κ. Παπαιωάννου ανανέωσε το ραντεβού με τους γονείς για μία εφ όλης της ύλης συζήτηση στο άμεσο μέλλον. 

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-1

Ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια έκανε ο Ολυμπιακός Νάουσας, σήμερα, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, απέναντι στον Απόλλων Αγ. Γεωργίου, επικρατώντας στο ντέρμπι με 2-1.
Οι τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, μπόρεσαν να δουν ένα όμορφο παιχνίδι, με πολλές καλές φάσεις κάτω από τα δοκάρια και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Ολυμπιακός φάνηκε να το θέλει περισσότερο το ματς, έπαιξε στρωτά και δομημένα και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στο 32’ με τον Κωνσταντινίδη Δ. με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 43’ με τον Βλαχοδήμο. Δύο κλασικές ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να μεταφραστούν σε γκολ, αφού στο 26’ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε το πλασέ το Βλαχοδήμου και στο 35’ είπε πάλι όχι σε δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή.
Μεγάλη ευκαιρία το δοκάρι του Lleshi στο  65’, μετά από μπαλιά του Τσιούλη και στο 70’ ο ίδιος παίκτης τετ α τετ με τον τερματοφύλακα χάνει το γκολ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...