Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

CAMP-ΜΕΡΑ 4η!!!!


Ποδηλασία είχε το πρόγραμμα σήμερα το πρωί και όλα τα παιδιά βάλθηκαν να καταπλήξουν. Με τις οδηγίες και τις συμβουλές των γυμναστών τους κατάφεραν και γνώρισαν το γοητευτικότατο άθλημα πολύ καλά.
Το κολατσιό το απόλαυσαν δίπλα στο ποτάμι, και τα διαδραστικά παιχνίδια το ίδιο...
Το μεγάλο θέμα της ημέρας ήταν η ομιλία του ψυχολόγου Αχιλλέα Υφαντίδη προς τα παιδιά και τους γονείς το απογευματάκι  υπό τους ήχους της βροχής που έκανε το τοπίο να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Ο Αχιλλέας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και τα παιδιά, χωρίς να βγάζουν μιλιά παρακολουθούσαν γεμάτα ενδιαφέρον και διέκοπταν τον Αχιλλέα για να συμπληρώσουν, να διαφωνήσουν, να σχολιάσουν και να πουν την δική τους γνώμη.
Όλοι μας φύγαμε λίγο πιο σοφοί μετά από αυτό...
Αυτό που διαπίστωσα τις ημέρες αυτές είναι πως ενώ οι υπόλοιποι είμαστε ψόφιοι στην κούραση με το τέλος τους προγράμματος.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!





































Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

CAMP- ΜΕΡΑ 3η!!

Στον υπέροχο χώρο του κολυμβητηρίου της πόλης γυμνάστηκαν οι μικροί αθλητές την τρίτη μέρα του Camp. Τα παιδιά εξασκήθηκαν στο κολύμπι και έμαθαν τις βασικές αρχές ασφάλειας όταν είμαστε μέσα στο νερό.
Ακολούθησε γεύμα και το απόγευμα προπονήθηκαν στο ποδόσφαιρο και χαλάρωσαν παίζοντας διαδραστικά παιχνίδια.
Ευχαριστούμε τον δήμο Νάουσας που μας παραχώρησε το κολυμβητήριο τις ώρες που το χρειαστήκαμε παρ’ όλο που δεν ήταν ανοιχτό για το κοινό. 
















































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...