Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

CAMP-ΕΝΑΡΞΗ. ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί με επιτυχία το Camp ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού του Ολυμπιακού Νάουσας. 
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει οκτώ ημέρες και θα περιλαμβάνει γνωριμία με όλα τα αθλήματα.
Οι γονείς γνωρίστηκαν μεταξύ τους, τα παιδιά το ίδιο, και έκαναν τις ομάδες τους, ξεκινώντας έτσι την αθλητική τους εβδομάδα.
Το πρωί γυμνάστηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης και το απόγευμα στο άλσος του Αγίου Νικολάου, όπου εκεί θα είναι και το βασικό στάδιο του προγράμματος.
Το πρόγραμμα, εκτός των αθλημάτων, θα περιλαμβάνει ενημέρωση από διατροφολόγο, που θα τους εξηγήσει τι θα πρέπει να τρώνε για να αισθάνονται γεμάτοι υγεία, κολυμβητήριο, εξόρμηση στη φύση, ποδηλασία, και πολλά ακόμη.  
Ο όμιλος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στους έμπειρους γυμναστές και τους υπόσχεται πως θα περάσουν μία εβδομάδα γεμάτη... από όλα τα ευχάριστα συναισθήματα!
Ευελπιστούμε πως κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν των αθλημάτων, να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά αυτή της πόλης, αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Μυαλό και σώμα γεμάτο υγεία. Με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με τα τμήματα υποδομής, με το τμήμα μαζικού αθλητισμού και με πολλές άλλες εκπλήξεις.  
Είμαστε ακόμα στην αρχή... 



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...