Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Μετά από πρόταση του προπονητή της ομάδας, αποφασίστηκε η ένταξη της ανάλυσης του βίντεο όλων παιχνιδιών στα πλαίσια των προπονήσεων της ομάδας.
Όλα τα παιχνίδια θα βιντεοσκοπούνται και θα βλέπονται από τους παίκτες και τους προπονητές για την ανάλυση των φάσεων τους.

Αυτό έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου παίκτες και προπονητές ανέλυσαν το παιχνίδια του κυπέλλου με την Μελίκη.
Η ίδια διαδικασία θα συνεχιστεί και όλη την υπόλοιπη χρονιά για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.



Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ολυμπιακός Νάουσας αποφάσισε τις ώρες λειτουργίας του γραφείου του στο Δ.Α.Κ. Νάουσας και είναι οι εξής:
Τρίτη και Τετάρτη από τις 19.30 έως τις 21.30
Σάββατο από τις 19.00 έως τις 21.00
Το γραφείο του Ολυμπιακού είναι ανοικτό για όλους (γονείς, παίκτες, φίλαθλοι κλπ...) και για όποιο θέμα προκύψει. 
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6936231736
Η εβδομαδιαία συνέλευση της διοίκησης του Ολυμπιακού θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή στις 21.30 στα γραφεία της ομάδας, εκτός απροόπτου, που θα μεταφέρεται για άλλη ημέρα. Για τυχόν έκτακτα γεγονότα θα επαναλαμβάνετε στα μέσα της εβδομάδας.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ 3-3


Ένα πολύ δυνατό και όμορφο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Παναγιωπούλας που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι  ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην Θύελλα Στενημάχου.
Πιο δυνατά μπήκε η Θύελλα, θέλοντας πολύ το ματς, με τους παίκτες της να παλεύουν σε κάθε φάση, και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13’ με πέναλτι, μετά από την ανατροπή του επιθετικού τους από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Μέσα σε εφτά λεπτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Φράγκη μετά από σέντρα του  Μάινου.

Το 1-2 ήρθε στο 33’ μετά από το λάθος του Μπλιάτκα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Θύελλα να προηγηθεί και πάλι.
Η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 43’ όταν ο Φράγγης με κεφαλιά απείλησε σοβαρά τα δοκάρια των φιλοξενουμένων, αλλά ο Αγγελίδης κατάφερε πάνω στη γραμμή του τέρματος να καθαρίσει τη φάση.
Το ημίχρονο έληξε μ’ αυτό το σκορ, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έκανε το 2-2 με κεφαλιά του Χαιτίδη στο 55’.
Μεγάλη ευκαιρία έχασαν για να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο 60’ με δυνατό σουτ που έγλειψε το δοκάρι του Μιχαηλίδη και πέρασε άουτ, ενώ στο 85’ κατάφεραν αυτό που δεν κατάφεραν στο 60’, μετά από φάουλ στην επιστροφή με πλασέ κάνοντας το 2-3.
Το τελικό σκορ ήρθε στο 90’ με πέναλτι μετά από χέρι. Ο Φράγγης ευστόχησε και το παιχνίδι τελείωσε με αυτό το σκορ, που θεωρείται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες, πάθος και γκολ.
Η Θύελλα Στενημάχου αποδεικνύετε φαβορί για την κατηγορία μιας και αποτελείται από έμπειρους παίκτες γεμάτους πάθος για την νίκη.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Μπλιάτκας, Cela, Χατζηιωαννίδης, Γκότσης, Κοκκοφειάδης, Χατζηγεωργίου, Φράγγης, Στογιάννος(46’ Βουδούρης), Χαϊτίδης(87’ Γαλανός), Μάινος(80’ Τσαμπούρης)
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: Γιαγτζίδης, Γκουντάρας, Κότελης, Κελέσμητος(69’ Σταμάτης Π), Αγγελίδης, Σταμάτης, Γίδαρης, Παπαλεξίου, Ματάτης Α, Πετεινάρης, Ματάτης 











































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...