Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δασκαλάκης και οι παίκτες του Ολυμπιακού, εύχονται χρόνια πολλά στον ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη τους, Λευτέρη Αγγελίδη, που αποφάσισε φέτος να μεταναστεύσει και δεν είναι κοντά μας, για την ονομαστική του γιορτή. Χρόνια πολλά Λευτέρη και ευχόμαστε όλοι να τα ξαναπούμε σύντομα! 



ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Ο προγραμματισμένος αγώνας , την Κυριακή 16/12/12 , μεταξύ του
 Ολυμπιακού Νάουσας και του ΓΑΣ Κοπανού αναβάλεται λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, καθώς το χιόνι μετά την τελευταία χιονόπτωση δεν έχει λιώσει ακόμη.

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

 
1. Γιατί είναι ο "αιμοδότης" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
2. Γιατί οι παίχτες παίζουν μπάλα επειδή γουστάρουν, σε συνδυασμό με τις δουλειές τους, τις σπουδές τους, τα μαθήματά τους και τις όποιες άλλες υποχρεώσεις τους. 
3. Γιατί τα χρήματα δεν παίζουν τον ρόλο που παίζουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
4. Γιατί είναι πιο οικείο και πιο οικογενειακό.
5. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ.
6. Γιατί η επικοινωνία μεταξύ παιχτών, προπονητών, διοικούντων και φιλάθλων είναι πιο ανθρώπινη.
7. Γιατί όλοι τρέχουν χωρίς να τους υποχρεώνει κανείς. 
8. Γιατί παρ' όλες τις σκοτούρες και τα προβλήματα, η ΑΛΗΘΙΝΗ κοινωνική συναναστροφή που προσφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι... ΠΑΙΔΕΙΑ.
9. Γιατί δεν υπάρχει καμία οικονομική εξαθλίωση σε σύγκριση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που τα πάντα μεταφράζονται σε χρήματα, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν ως δια μαγείας, λέξεις σαν: "κάνω το κέφι μου", "αγαπάω το ποδόσφαιρο". 
10.  ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. Κάτι που μας λείπει γενικώς τώρα...
Μην λαμβάνοντας υπόψιν μου, τον βιασμό που δέχεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, από παράγοντες και διοικούντες, γενικά, θα συνεχίσω να το αγαπάω, ως αγνός φίλαθλος απευθυνόμενη σε ένα αγνό μέσο, όσο μπορεί ακόμα να είναι...
Αποφεύγοντας τα καρκινώματα του σημερινού ερασιτεχνικού, εύχομαι, εμείς οι ρομαντικοί να συνεχίσουμε να βρίσκουμε χώρο, να γεμίζουμε την ψυχή μας, "μπάλα". 
Μαρία Πασχούλα.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

H ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ

Από σήμερα  οι επισκέπτες του blog , μπορούν να σχολιάζουν τις αναρτήσεις επιλέγοντας  ανώνυμο προφίλ.
Αυτό αποτελεί μέρος της  προσπάθειας ,που γίνεται , έτσι ώστε η ομάδα μας να γίνει ομάδα όλων και  όλοι μαζί  να την κάνουμε  πρότυπο αθλητικής παιδείας , ήθους , αγωνιστικότητας, συνεργασίας και φιλίας.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας είναι ιστορικό κομμάτι του αθλητικού κόσμου της πόλης μας , και γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι  να το διαφυλάξουμε , να το συνεχίσουμε και να το βελτιώσουμε.
Πιστεύουμε πως δεν θα γίνει κατάχρηση της δυνατότητας του ανώνυμου  σχολιασμού, και ότι τα σχόλια θα είναι χωρίς ύβρεις , προσβολή της όποιας  προσωπικότητας και πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της ομάδας και καθ επέκταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

                                                                                                                      Από τη διαχείριση του blog

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

O... ΟΜΟΡΦΟΣ!

 ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ. Ένα όνομα, μια ιστορία...
Ενταγμένος χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, την αγαπάει και τη σέβεται όπως την οικογένειά του. Τρέχει ασταμάτητα και δεν σκέφτηκε ποτέ του να σταματήσει γιατί όπως είναι γνωστό... λατρεύει το ποδόσφαιρο! Γεμάτος χιούμορ και καταπληκτικές ατάκες, ζεσταίνει τις ώρες τις προπόνησης και χαλαρώνει του άλλους την ώρα του αγώνα... Όταν χρειαστεί, λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, χωρίς περιττά νεύρα και θυμούς, ξέροντας πώς να περάσει την άποψή του, χωρίς να προσβάλει κανέναν.
Η ποδοσφαιρική του παιδεία είναι μεγάλη, έχει μάθει να στηρίζει τους πάντες και ξεκινά έναν αγώνα με αισιοδοξία και περιμένοντας πάντα τη νίκη.Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίχτες αυτής της πόλης, ξέρει να.... μιλάει στην μπάλα!
Με τον Στέργιο στο ρόστερ της ομάδας, γνωρίζουμε όλοι πως πρέπει να είμαστε ήσυχοι και σε άμυνα αλλά και σε επίθεση!...


Ακόμα και τη ώρα της
προθέρμανσης, ξέρει να ποζάρει!... Όχι, παίζουμε!

Χαμογελάει σχεδόν πάντα!...

"Επι τω εργω"... και δεν αστειεύεται τώρα.
Ώρα περισυλλογής πριν τον αγώνα...
Ξέρει να φέρεται με στοργή και προδέρμ στους μικρούς ποδοσφαιριστές!  χα!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΡΟΛΟΙ

Μη χάσεις το ανθρώπινο ρολόι. Φανταστικό!
ας μη μιλαμε μονο για ποδοσφαιρο
με click οπουδήποτε επάνω σ'αυτό και θα γίνει digital,
με άλλο click ξαναγίνεται στο normal.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια Πολλά Πρόεδρε, Χρόνια Πολλά Σπύρο

Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε 

 Εγώ ευχή σας εύχομαι αληθινές να βγούνε

 

  Σπύρος Δασκαλάκης και Σπύρος Άρνης .

Ο ακούραστος πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο έμπειρος ποδοσφαιριστης του γιορτάζουν σήμερα.
Όλη η ομάδα ,οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας ,τους εύχονται ολόψυχα χρόνια πολλά , με πολλές χαρές στην προσωπική τους ζωή και πολλές νίκες με την ομάδα.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-0

Λευκή ισοπαλία στην Πατρίδα σήμερα, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. 
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός Νάουσας στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σωστό passing game, έχοντας περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά η αστοχία των παιχτών και η ετοιμότητα του τερματοφύλακα της Πατρίδας κράτησαν το μηδέν για την γηπεδούχο ομάδα. 
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της κόπωσης των ποδοσφαιριστών από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει το διπλό στο τέλος του αγώνα, από δυο-τρία καλά σουτ του Κοκκοφειάδη και του Ρώσσιου. 
Παρά το φτωχό 0-0, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πατρίδας και στον προπονητή της Κύριο Βασδέκη, για την πολλή καλή δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός Νάουσας τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΤΡΙΔΑ: Ζαφείρης, Απαζίδης, Παπαδόπουλος, Τουλουμίζης, Σταύρας, Ορφονίδης, Θεοδωρίδης, Ορφανίδης, Κώτελης, Μωυσίδης(Αθανασιάδης 72'), Χατζηεμμανουήλ(Ετιμόπουλος 75')
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ράντζιου, Μήτσικας, Μπλιάτκας, Cela, Φερλαχίδης(Λιακόπουλος 46'), Κοκκοφειάδης, Κούτης, Βουδούρης(Χατζηγεωργίου 65'), Ρώσσιος, Σακελλάρης, Χατζηιωαννίδης(Καραμίχος 70').

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...