Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-0

Λευκή ισοπαλία στην Πατρίδα σήμερα, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. 
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός Νάουσας στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σωστό passing game, έχοντας περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά η αστοχία των παιχτών και η ετοιμότητα του τερματοφύλακα της Πατρίδας κράτησαν το μηδέν για την γηπεδούχο ομάδα. 
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της κόπωσης των ποδοσφαιριστών από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει το διπλό στο τέλος του αγώνα, από δυο-τρία καλά σουτ του Κοκκοφειάδη και του Ρώσσιου. 
Παρά το φτωχό 0-0, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πατρίδας και στον προπονητή της Κύριο Βασδέκη, για την πολλή καλή δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός Νάουσας τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΤΡΙΔΑ: Ζαφείρης, Απαζίδης, Παπαδόπουλος, Τουλουμίζης, Σταύρας, Ορφονίδης, Θεοδωρίδης, Ορφανίδης, Κώτελης, Μωυσίδης(Αθανασιάδης 72'), Χατζηεμμανουήλ(Ετιμόπουλος 75')
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ράντζιου, Μήτσικας, Μπλιάτκας, Cela, Φερλαχίδης(Λιακόπουλος 46'), Κοκκοφειάδης, Κούτης, Βουδούρης(Χατζηγεωργίου 65'), Ρώσσιος, Σακελλάρης, Χατζηιωαννίδης(Καραμίχος 70').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...