Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS NAOYSA: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΝΑΟΥΣΑΣ

Η σχολή των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ. της πόλης, την Κυριακή, 24/05/2014, στις 10.30.
Εκτός από τη σχολή των Arsenal Soccer Schools της Νάουσας, θα συμμετέχουν οι εξής ακαδημίες: Τμήματα υποδομής Φ.Α.Σ. Νάουσας, Ακαδημία Επισκοπής, Ακαδημία Κοπανού, Ακαδημία Αγίου Γεωργίου.

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΝΑΟΥΣΑΣ-ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΝΑΟΥΣΑΣ

Tουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε η σχολή των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, σήμερα το πρωί, στο Δ.Α.Κ. της πόλης.
Συμμετείχαν εκτός από την ASS Νάουσας, τα τμήματα υποδομής του Φ.Α.Σ. Νάουσας και η ακαδημία ποδοσφαίρου της Κατερίνης, «Εντός έδρας».
Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Νάουσας για την παραχώρηση του γηπέδου, που βοήθησε τα παιδιά να έχουν μία ποιότητα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, μιας και το γήπεδο του Αγίου Νικολάου έχει κλείσει λόγω έργων.
Επίσης, ευχαριστούμε τον Σταύρο Τσιάκο, ο οποίος έκανε χρέη φωτογράφου και από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι τα πήγε εξαίσια.
Η Arsenal Soccer Schools Νάουσας, θα συνεχίσει να διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών, στα οποία θα μπορούν να πάρουν μέρος όλες οι ακαδημίες που θα ενδιαφερθούν. 










































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...