Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 1-1

Ένα ισάξιο ματς, με δυο δυνατούς αντίπαλους, ένα παιχνίδι ίσης σημασίας και για τις δύο ομάδες, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και την Ένωση Απ. Παύλου σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ο Ολυμπιακός δικαιούταν τη νίκη αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν περισσότερες των φιλοξενουμένων, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Τσαμπούρης στο 18’ με σουτ και η ισοφάριση ήρθε στο 38’ με πέναλτι, μετά από ανατροπή παίκτη μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού από τον Τσαμπούρη.
Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.
Να σημειωθεί πως μετά από αψιμαχίες στο 93’ με κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκαν δύο παίκτες της Ένωσης, καθώς και ο Μήτσικας από την ομάδα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσέλιος Κων/νος, Τσαμπούρης

Το επόμενο Σάββατο, ο Ολυμπιακός Νάουσας έχει το ρεπό του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μπλιάτκας, Τσαμπούρης, Σαρακατστιάνος(64’ Γαλανός), Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Ιτσκάρας, Παπαλεξίου Ν.(60’ Παπαλεξίου Μ, 88’ Κωστόπουλος), Μάινος, Τσιούλης, Μήτσικας

ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ.: Τσίμπρης, φιλιππίδης(73’ Πίκος), Muca, Πέγιος, Νικόπουλος, Σταματίου, Τσακαλίδης Γ., Βύζας, Παπακωνσταντίνου, Τσακαλίδης Α.(82’ Κουλουριώτης), 




























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...