Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!


Τον πρωινό τους καφέ μοιράστηκαν παίκτες, προπονητής, διοίκηση, την περασμένη Κυριακή το πρωί, πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα. 
Ανταλλαγές απόψεων, συζητήσεις για την πορεία της ομάδας, ανάλυση των στόχων, και πειράγματα διαφόρων ειδών, είχαν την τιμητική τους. 





















Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Γ.Α.Σ. ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2


Με την άνοδο στα χέρια του, ή μάλλον στα πόδια του, ο Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου έπαιξε ελεύθερα, αλλά ο Ολυμπιακός καλύτερα και πήρε το ματς, στο τελευταίο γι’ αυτή τη σεζόν παιχνίδι της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο γήπεδο του Ροδοχωρίου.
Ένα δυνατό παιχνίδι, με όμορφες φάσεις και πολλές ευκαιρίες κάτω από τα δοκάρια των δύο τερματοφυλάκων.
Το Ροδοχώρι ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Ευθυμιάδη, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και μέσα σε έξι λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φράγγη, με πλασέ από στημένη φάση, στέλνοντας έτσι τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με 1-1.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έβαλε τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή τους και πιέζοντας, κατάφερε στο 69’ να κάνει το 1-2, και πάλι με τον Φράγγη, με κεφαλιά, μετά από κόρνερ.


Επεισόδια απειλήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την έντονη αντίδραση των γηπεδούχων προς τον 1ο βοηθό του αγώνα, για μία φάση μέσα στην περιοχή τους όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι εξωγηπεδικοί «παράγοντες» (που πάντα υπάρχουν και θα πρέπει να απομονώνονται από νωρίς  έτσι ώστε να μην δημιουργούν προβλήματα πρωτίστως στην ομάδα τους και μετά στους υπόλοιπους ) μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν εναντίον του.  Η ψύχραιμη αντίδραση κάποιων παικτών και του πάγκου του Ροδοχωρίου μπόρεσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποφύγει τα χειρότερα, τα οποία, λίγο έλειψε να χαλάσουν το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε από νωρίς στο γήπεδο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, μετά από την 10λεπτη περίπου διακοπή.
Στο 85, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μπλιάτκας αποβλήθηκε από το παιχνίδι με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για επικίνδυνο παιχνίδι.
Το παιχνίδι έληξε με την νίκη των φιλοξενουμένων, αλλά η γιορτή η οποία είχε ήδη αρχίσει πριν το παιχνίδι ανήκει στους γηπεδούχους, που του χρόνου θα αγωνίζονται στη αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας συγχαίρει την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου για την άνοδό της, ευχαριστεί τους υπεύθυνους για την φιλοξενία  και της εύχεται καλή πορεία στην Α1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Τσιούλης, Cela, Χριστοδούλου, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης, Χαιτίδης(80’ Ζιαμπάκας), Μπόσι, Φράγγης(65’ Βουδούρης), Γαλανός(50’ Μπλιάτκας)
Γ.Α.Σ. ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Κίτσος, Δημητρίου, Ευθυβουλής, Παρηγορίδης, Στογιάννος, Κακούδης(70’ Γιαννούλης), Μπαξεβάνος(87’ Αλατσίδης), Γραμματικός, Στέφος(65’ Μουρατίδης), Τσαγκεράς, Ευθυμιάδης


































































φωτογραφίες: Ευγενία Σύρκου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...