Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ

Το πρόγραμμα τερματοφυλάκων της σχολής μας εντάσσεται στο ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools, αποκλειστικά για τερματοφύλακες. Στόχος του προγράμματος είναι η συνεχής εξέλιξη και καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών για να γίνουν καλύτεροι τερματοφύλακες, να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση και να διεκδικήσουν την είσοδο τους, ανάλογα με την ηλικία τους, είτε στις επίλεκτες ομάδες του Advanced Development Program,είτε σε επαγγελματικούς συλλόγους του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ!

Άνοιξε τις πόρτες της για φέτος η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, για να αγκαλιάσει τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο!
Η έναρξη έγινε σήμερα με το καλωσόρισμα των γονέων και την πρώτη προπόνηση των παιδιών.
Παρόν ο τεχνικός διευθυντής των σχολών και σκάουτερ της Arsenal στα Βαλκάνια, κ. Λάκης Παπαιωάννου, ο οποίος καλωσόρισε τους γονείς στο δίκτυο της Arsenal, μίλησε για τη φιλοσοφία αλλά και τον φετινό προγραμματισμό της σχολής και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τα παιδιά και την προπόνησή τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...