Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.


Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, οι προπονητές της και οι γονείς της, εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Επισκοπής, όπου καλεστήκαμε να φιλοξενηθούμε και να μάθουμε τα παιδιά μας να παίζουν ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο.
Δυστυχώς, αυτό που μας έλειπε, είναι «ο καλύτερος τρόπος».
Μετά από επίθεση του υπεύθυνου προπονητή της ακαδημίας της Επισκοπής, προς τα μικρά παιδιά, τους προπονητές, τους γονείς και τους  υπευθύνους της σχολής μας με το πρόσχημα πως οι μικροί ποδοσφαιριστές παίζουν σκληρά (όποιος γνωρίζει τη σχολή μας και τη φιλοσοφία μας νομίζω πως δεν χρειάζεται καμία απάντηση σε αυτή τη κατηγορία, το πράγμα φαίνεται από μόνο του) και μετά από αλλεπάλληλες επιθέσεις προς τα πρόσωπα όλων μας με τα αισχρότερα λόγια που κι εγώ δυσκολεύομαι ακόμη και να τα σκεφτώ όχι να τα γράψω, αποφάσισε να μας διώξει και να μας συστήσει να μην ξαναπατήσουμε στο γήπεδο του. Κι εμείς το κάναμε.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Την ακαδημία της Σκύδρας υποδέχθηκε το Σάββατο η σχολή της Arsenal soccer School Νάουσας, στα πλαίσια ενός φιλικού αγώνα. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...